ماهان شبکه ایرانیان

رئیس داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران:

مردم برای مصرف داروهای خارجی اصرار نکنند

رئیس داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران از مردم خواست برای مصرف داروهای خارجی اصرار نکنند و گفت: بسیاری از داروهای وارداتی با کیفیت خوب، داخل کشور تولید می شود

مردم برای مصرف داروهای خارجی اصرار نکنند

رئیس داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران از مردم خواست برای مصرف داروهای خارجی اصرار نکنند و گفت: بسیاری از داروهای وارداتی با کیفیت خوب، داخل کشور تولید می شود.

به گزارش به نقل از ایرنا،محمدرضا روئینی افزود: به طور مثال داروی والزارتان –داروی ضد فشارخون- پنج تولید کننده داخلی دارد و اگر نوع وارداتی آن نباشد، اتفاقی نمی افتد البته برای داروهایی مانند وارفارین– داروی ضد انعقاد در بیماری های مغزی، قلبی و ریوی- مقداری محتاط هستیم.
وی تاکید کرد: مردم نباید در مصرف داروی وارداتی اصرار کنند چراکه از یک سو کیفیت داروهای داخلی خوب است و از سوی دیگر واردات داروهایی که مشابه تولید داخل دارند، محدود شده که البته این سیاست وزارت بهداشت است.

*40 قلم کمبود دارویی در داروخانه های داروهای خاص
رئیس داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره کمبود برخی داروهای داخلی گفت: کمبود داروهای داخلی به ندرت اتفاق می افتد و مشکلی در شبکه توزیع در این زمینه وجود ندارد و ممکن است در اقلامی اتفاق بیفتد که مشکل واردات مواد اولیه دارو را دارند.
روئینی در ادامه به پرداخت مطالبات بیمه ها به داروخانه های اشاره کرد و گفت: در حال حاضر وضعیت پرداخت بیمه ها به داروخانه های شهری خوب است و با تاخیر مواجه نیست.


وی درباره کمبودهای دارویی در داروخانه های داروهای خاص دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: وضعیت این داروخانه ها نسبت به سال گذشته بهتر است چون سال گذشته حدود 70 قلم کمبود دارویی داشتیم که اکنون این میزان به حدود 40 قلم رسیده است. اکنون وضعیت خوب است اما یک ماه دیگر را نمی دانم.
وی ادامه داد: این کمبودها به معنای کمبود دارویی در داروخانه های سطح شهر نیست چون داروخانه های ما مانند داروخانه 13 آبان، داروهای خاص را پوشش می دهند.

*سهمیه بندی داروهای کمیاب
رئیس داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: اگر در دارویی کمبود داشته باشیم آن را به صورت سهمیه ای در اختیار بیمار قرار می دهیم و این سهمیه بندی غیر از آن تائید اینترنتی برای داروهای خارجی است.
روئینی افزود: این داروها با سهمیه بندی به دست بیماران می رسد تا دوباره شرکت دارویی، آن داروی خاص را وارد کند.
وی با اشاره به شرایط تحریم بر کشور گفت: دارو اسم تحریم نشده اما امکان ارسال به موقع پول به شرکت های خارجی با مشکل واجه شده است؛ پولی که قبلاً دو سه روزه فرستاده می شد در حال حاضر ارسال آن دو تا چهار ماه طول می کشد.
وی درباره ساز و کار ویژه مالی اروپا با ایران موسوم به اینستکس گفت: اگر در این ساز و کار، امکانی باشد که پولی جابجا شود، برای دارو کمک کننده است.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان