ماهان شبکه ایرانیان

عوارض تزریق بوتاکس در دوران شیردهی

مادر شدن یکی از شیرین ترین رویدادهای زندگی هر زنی است. ولی محدودیت های خاص خود را دارد. به این معنی که احتمالا دیگر نتوانید هر کاری دلتان خواست با بدنتان بکنید!

عوارض تزریق بوتاکس در دوران شیردهی
مادر شدن یکی از شیرین ترین رویدادهای زندگی هر زنی است. ولی محدودیت های خاص خود را دارد. به این معنی که احتمالا دیگر نتوانید هر کاری دلتان خواست با بدنتان بکنید! زیرا از این پس مسئول زندگی یک موجود کوچک هستید و درصورتی که شیرخوار باشد سلامت تغذیه اش به روش تغذیه شما و رفتار شما با بدنتان بستگی دارد. سوالات زیادی در خصوص برخی از کارها در دوران شیردهی می شود که یکی از مهمترین پرسش ها این است که آیا بوتاکس در دوران شیردهی ضرر دارد؟

بوتاکس چیست؟

پروتئین های عصبی در تزریق بوتاکس، به وسیله مسدود کردن استیل کولین عصبی، که بطور موقت از انقباض سلول های عضلانی و فعالیت سلول های غدد لنفاوی جلوگیری میکند ، تأثیر می گذارد.

زمانی که به خاطر زیبایی، بوتاکس به عضلات خاص و یا گردن تزریق میشود ، آن ها را فلج کرده و سبب کاهش چین و چروک، خطوط صورت، چین و چروک پای چشم و پیشانی و خطوط خفیف میشود.

سموم بوتاکس امکان دارد بطور مستقیم به عضلات یا غدد فوق فعال تزریق شوند تا فعالیت آن ها را محدود کنند، مثل غدد عرق زیر بغل، عضلات گردن یا عضلات دست.


بوتاکس در دوران شیردهی:

مادران میتوانند بعد از زایمان بسیاری از محدودیت های زمان حاملگی در مورد خوراکی ها و فعالیت های گوناگون را فراموش کنند، ولی درصورتی که نوزاد از شیر مادر تغذیه کند، مادر باید مراقب مصرف داروها و فراورده های خاص باشد، به دلیل آن که برخی داروها از راه شیر مادر به نوزاد منتقل میشود. بوتاکس دارویی است که از باکتری کلستریدیوم بوتولینوم به دست می‌اید و پزشکان مطمئن نیستند که آیا این دارو در شیر ترشح میشود یا خیر. سم بوتاکس باعث فلج میشود. اگر سم بوتولینوم به دست متخصص خبره تزریق نشود، بسیار خطرناک و چه بسا کشنده خواهد بود.

انجمن پزشکان کودکان امریکا معتقد است که بعید است مقدار بوتاکسی که در درمانهای زیبایی تزریق میشود، به نوزاد اسیب برساند. بدین ترتیب به مادرانی که به فرزند خود شیر می‌دهند یا قصد این کار را دارند، سفارش میشود که مسلما در مورد تزریق بوتاکس با پزشک مشورت کنند و همینطور بهتر است تزریق بوتاکس را به بعد از، ازشیر گرفتن نوزاد موکول کنند.

در بوتاکس و شیردهی تخلیه شیر و دور ریختن آن روشی است که درصورتی که مادر احتمال دهد مواد مضری موقتاً در شیر سینه اش موجود است ، انجام میدهد . اما به این ترتیب مواد سمی شیر سینه از بین نمی رود. بلکه احتمال انباشته شدن سموم در شیر کاهش می یابد. تا به حال هیچ پژوهشی در زمینه مدت زمان خروج بوتاکس از شیر مادر یا طول مدت ترشح آن در شیر انجام نشده است. بوتاکس برعکس الکل یا داروهای دیگر ماه های زیادی در بافت موضعی باقی می ماند. در نتیجه روش تخلیه شیر و دور ریختن آن راه حل موثری نیست.

 

بوتاکس در دوران شیردهی,عوراض بوتاکس در دوران شیردهی

 

 
عوارض جانبی احتمالی تزریق بوتاکس در زمان شیردهی:

زریق بوتاکس در طول شیردهی میتواند از مادر به کودک انتقال یابد. ولی تزریق بوتاکس دارای نوروکسین هایی است که میتوانند در دوزهای زیاد و یا افرادی که آلرژی به این مواد شیمیایی دارند، خطرناک باشند.

بیماری یا عفونت ناشی از سم بوتولینوم، به اسم بوتولیسم شناخته میشود . بوتولیسم میتواند کشنده باشد، به خصوص نوزادان، زنان حاملگی و همچنین افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و یا ابتلا به بیماری های گوارشی هستند.



جایگزین بوتاکس:

جایگزین های بالقوه پزشکی برای تزریق بوتاکس حاوی موارد زیر میشود ، هرچند تمامی این موارد نباید به وسیله زنان شیرده استفاده شود:

- طب سوزنی

- ماساژ و ماساژ درمانی ترکیبی، یا FaceXercise

- مکمل کلاژن و کرم

- چربی های شیمیایی

- پودر دارچین و استفاده از روغن گیاهی

- تزریق اسید هیالورونیک

- میکرودیشن

- Frotox یا تکه هایی که دارای نیتروژن مایع هستند

- Frownies یا تکه های چسبنده که سبب کاهش فعالیت عضلانی در موقع خواب میشود

- VTOX، تکه هایی با عصاره پپتیدها و ترکیبات جلبک

- لیزر درمانی

- کرم های ضد قارچ حاوی رتینوئید( ویتامین A)، ویتامین C، ترتینوئین

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی