ماهان شبکه ایرانیان

چگونگی خرج کردن پول توجیبی یک مهارت است

والدین چگونگی هزینه و خرج کردن پول تو جیبی فرزندان را به عنوان یک مهارت تلقی کنند و از باید و نبایدهای مستقیم پرهیز کنند.

چگونگی خرج کردن پول توجیبی یک مهارت استاعظم ذوالفقاری روان‌شناس در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به پول توجیبی کودکان و نوجوانان، اظهار داشت: والدین چگونگی هزینه و خرج کردن پول تو جیبی فرزندان را به عنوان یک مهارت تلقی کنند و از باید و نبایدهای مستقیم پرهیز کنند.

وی با بیان اینکه پول جیبی دادن به بچه ها در سنین مختلف معانی خاص خود را دارد، افزود: کودکان زیر 4 سال از ارزش پول آگاهی ندارند و از این سن به بعد نسبت به پول توجه خاصی پیدا می‌کنند.

ذوالفقاری تصریح کرد: عده زیادی از کودکان و نوجوانان از میزان پولی که به عنوان پول تو جیبی از والدین خود دریافت می‌کنند، ناراضی هستند و معتقدند این مبلغ فقط برای مخارج آن‌ها کافی است.
 
این روان‌شناس گفت: به‌طور کلی پول دریافتی بچه‌ها نباید آنقدر زیاد باشد که ارزش خود را از دست بدهد و نه آن‌قدر کم که کودک یا نوجوان برای رفع خواسته‌های خود به اعمال نادرست دست بزند.

وی با اشاره به اینکه مطالعات نشان داده دریافت پول هفتگی یا ماهیانه بستگی به سن کودکان دارد، افزود: اینکه پول تو جیبی چه‌قدر باشد، خیلی مهم نیست؛ مهم این است که کودکان استفاده درست از آن را بدانند. 
 
ذوالفقاری در پایان افزود: والدینی که بر اساس احساسات و هیجانات درونی خود به کودکانشان پول توجیبی می دهند، نمی توانند امیدوار باشند که کودک به صورت منطقی پول خود را خرج کند.

وی افزود: اگر فرزندان از دریافت پول تو جیبی خودداری کنند، این امر به معنای ترس از بزرگ شدن و عدم‌اعتماد به نفس آن‌ها است.
 
 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی