وقتی حرف از فیلمهای اکشن پیش میآید نمیتوان بازیگری مشهورتر از آرنولد شوارتزنگر مثال زد. فیلمهای او طی دو دههی 1980 و 1990 میلادی صدها میلیون دلار فروش داشتهاند؛ فیلمهایی همچون «ترمیناتور»، «غارتگر» و «یادآوری کامل» اکنون دیگر جزء فیلمهای کلاسیک او به حساب میآیند. اما او دست از کار نکشید و با ادامهی حرفهی بازیگریاش ثابت کرد در ژانری به جز فیلمهای اکشن هم میتواند موفق باشد و در فیلمهایی همچون «دوقلوها» در سال 1988 بازی کرد که در ژانر «زوج هنری» میگنجد و «پلیس کودکستان» نیز در سال 1990 از او اکران شد که از جمله فیلمهای «کمدی اکشن» بود و همین آثارش حتی به شهرت او افزود. در این مطلب به 14 مورد از بهترین آثار سینمایی آرنولد شوارتزنگر اشاره خواهیم کرد و توضیحاتی در موردشان ارائه میکنیم.
14 ) خداحافظی طولانی – 1973

آرنولد در فیلم سینمایی (خداحافظی طولانی) نقش آدمکشی را بازی میکرد و در این سکانس از فیلم رئیسشان از گروه خود میخواهد لباسهایشان را درآورند تا نشانی برای وفاداریشان باشد. شاید این تنها راهی بود که رابرت آلتمَن، کارگردان این فیلم، بتواند اندام آرنولد را به نمایش بگذارد. این فیلم را میتوان در فهرست بهترین آثار سینمایی آرنولد شوارتزنگر قرار داد اما با توجه به دیگر آثار آرنولد، رتبهی آخر این فهرست را میتوان مناسبش دانست.
13 ) قتل گانتِر – 2017

مورد بعدی در میان بهترین آثار سینمایی آرنولد شوارتزنگر را میتوان فیلم قتل گانتر به حساب آورد. این فیلم که محصول سال 2107 است شاید بتوان عجیب و غریبترین بازی آرنولد دانست، البته اگر بازیگری او در تبلیغات ژاپنی را نادیده بگیریم. آرنولد شوارتزنگر در فیلم قتل گانتر نقش قاتلی بدنام و رسوا را بازی میکند که هر از گاهی در فیلم ظاهر میشود و لباسهای عجیبی هم به تن دارد و آهنگهای کانتری میخواند اما از سویی هم گروهی آدمکش غیرحرفهای به دنبال قتل او هستند.
12 ) مَگی – 2015

یکی دیگر از بهترین آثار سینمایی آرنولد شوارتزنگر فیلم مگی است. آرنولد در این فیلم نقش پدری را بر عهده دارد که متوجه میشود دخترش «ابیگِیل برِسلین» توسط زامبیها آلوده شده و طولی نخواهد کشید که دخترش هم جزئی از زامبیها شود. آرنولد بازی خیرهکنندهای در فیلم داشت و مورد تحسین منتقدین سینما قرار گرفت.
11) آخرین قهرمان اکشن – 1993

آخرین قهرمان اکشن را میتوان از دیگر بهترین آثار سینمایی آرنولد شوارتزنگر به حساب آورد. این فیلم در سینماها با شکست مواجه شد و حتی منتقدان نیز نقدهای مثبتی از این فیلم ارائه نکردند، اما از سوی دیگری هم طرفدارانی دوآتشه هم پیدا کرد. مخاطبان این فیلم در نهایت متوجه شدند که فیلم آخرین قهرمان اکشن درواقع نوعی شوخی با این ژانر کمدی اکشن بوده که به کمک آرنولد شوارتزنگر ساخته شد.
10 ) کماندو – 1985

مورد بعدی از فهرست بهترین آثار سینمایی آرنولد شوارتزنگر به فیلم کماندو مربوط میشود. این فیلم از فیلمهای مطرح آرنولد شوارتزنگر به حساب میآید و او در این فیلم نقش یک نظامی بازنشسته را بازی میکند که در تلاش است دختر ربودهشدهاش را برگرداند و در این راه هیچ چیزی جلودارش نیست. بودجهی ساخت این فیلم 9 میلیون دلار بیشتر نبود اما به فروش کمسابقهی 57٫5 میلیون دلاری در زمان خود رسید و همین امر نیز موجب شد فیلم کماندو هفتمین فیلم پردرآمد هالیوود لقب گیرد.
9 ) مرد فراری – 1987

فیلم مرد فراری از جمله فیلمهای اقتباسی راهیافته به سینماست که بر اساس کتابی با همین نام اثر استفان کینگ ساخته شده. آرنولد در این فیلم بازی بسیار خوبی از خود به جای گذاشته. او در فیلم (مرد فراری) در نقش یک خلبان هلیکوپتر پلیس ظاهر شده که باید آدمهای فراری را به قتل برساند اما درپی سرپیچی او از این دستور مقامات او را مسئول کشتار میدانند و او را به زندانی مخوف میاندازند. این فیلم با بودجهی 27 میلیون دلاری ساخته شد و فروشی برابر با 38 میلیون دلار داشت اما در مجموع نظرات متناقضی را از سوی منتقدان گرفت.
8 ) کونانِ بربر – 1982

جان میلیوس، کارگردان فیلم کونان بربر، تأثیر بسزایی در شهرت آرنولد داشت و او با همین نقش کونان سالهای سال برجستهترین فرد میان بدنسازان به شمار میرفت. آرنولد در این فیلم نقش یک جنگجوی بربر را برعهده دارد که و در پی انتقام از قاتل پدر و مادرش است.
7 ) ترمیناتور – 1984

آرنولد دو سال پس از نقشآفرینی در فیلم کونان توانست نظر جیمز کامرون را به خود جلب کند و در فیلم بهیادماندنی ترمیناتور او جلوی دوربین برود. آرنولد شوارتزنگر در این فیلم نقش سایبورگ (یا ربات انساننما) را برعهده داشت که از سال 2029 به سال 1984 فرستاده میشود تا زن جوانی را به اسم (سارا کانر) بکشد، چراکه سارا کانر از سوی رباتها «ناجی بشر» شناخته شده است. نقشآفرینی آرنولد در فیلم ترمیناتور قطعاً بهیادماندنیترین نقشی است که او طی دوران بازیگریاش به عهده داشته.
6 ) تپش آهن – 1977

تپش آهن فیلمی در ژانر مستند-درام است که به رقابتهای مِستر یونیورس و مِستر المپیا (برنده رقابت حرفهای پرورش اندام مردان) در سال 1975 میپردازد و اوج زیبایی اندام آرنولد را به تصویر میکشد. این فیلم نیز از بهترین آثار سینمایی آرنولد شوارتزنگر محسوب میشود.
5 ) یادآوری کامل – 1990

آرنولد شوارتزنگر در فیلم یادآوری کامل نقش مردی مرفه را به عهده دارد که تلاش میکند بفهمد زندگیاش حقیقی است یا رویایی که به او تلقین شده. یکی از اتفاقات جالب توجه هنگام اکران فیلم (یادآوری کامل) این است که در همین سال فیلم کمدی (پلیس کودکستان) نیز از آرنولد روی پردهی سینماها رفت. فیلم (یادآوری کامل) با بودجهای حدود 60 میلیون دلار ساخته شد که به همین سبب نیز یکی از فیلمهای پرهزینهی هالیوود در زمان خود لقب گرفت اما موفقیت فیلم توانست فروش حدوداً 261 میلیون دلاری را برای دستاندرکارانش به ارمغان آورد.
4 ) دوقلوها – 1988

تا سال 1988 دستاندرکاران تولید فیلم در هالیوود از آرنولد انتظاری جز بازی در فیلمهای اکشن نداشتند، که البته جای تعجبی هم نداشت، کار و بار فیلمهای اکشن در آن زمان سکه بود و درآمد هنگفتی نسیبشان میکرد. اما آرنولد سعی داشت توانایی بازیگریاش را به رخ همگان بکشد و از این رو نیز با ایوان رایتمَن، کارگردان فیلم دوقلوها، همکاری کرد و همراه (دَنی دِویتو)ی کمدین در این فیلم به نقشآفرینی پرداخت. از آن پس بود که استودیوهای فیلمسازی فهمیدند آرنولد توانایی درآمدزایی در دو ژانر گوناگون را دارد. این فیلم که یکی دیگر از بهترین آثار سینمایی آرنولد شوارتزنگر است درحالی که با بودجهی 18 میلیون دلاری ساخته شد، فروشش در تمام دنیا به رقمی حدود 216 میلیون دلار رسید و از همین حیث نیز از فیلمهای بسیار موفق در کارنامهی هنری آرنولد محسوب میشود.
3 ) پلیس کودکستان – 1990

دو سال پس از نقشآفرینی آرنولد شوارتزنگر در فیلم کمدی و موفق (دوقلوها) رایتمن و آرنولد دوباره با همکاری هم فیلمی کمدی را به روی پردهی سینماها فرستادند که آرنولد در آن نقش یک پلیس مخفی را بازی میکرد و برای انجام مأموریتش باید معلم یک کودکستان میشد. این فیلم نیز همانطور که انتظار میرفت با استقبال خیرهکنندهی مخاطبان مواجه شد و از بودجهی 26 میلیون دلاری، فروش 202 میلیون دلاری را نسب دستاندرکارانش کرد.
2 ) ترمیناتور 2: روز رستاخیز – 1991

(ترمیناتور 2: روز رستاخیز) در ادامهی فیلم ترمیناتور محصول سال 1984 ساخته شد و با توجه داستان پرکشش و صحنههای اکشن بسیار دیدنی به یکی دیگر از فیلمهای موفق و پرفروش در میان آثار هنری آرنولد تبدیل شد. این فیلم با بودجهای معادل 94 میلیون دلار ساخته شد اما در هنگام اکران بیش از 520 میلیون دلار فروش داشت.
1 ) غارتگر – 1987

فیلم غارتگر را نیز میتوان سرآمد بهترین آثار سینمایی آرنولد شوارتزنگر دانست. او در این فیلم مهیج بازی بسیار دیدنی از خود نشان داده و تقریباً میتوان این فیلمش را همهچیزتمام دانست. فروش حدود 99 میلیون دلاری فیلم غارتگر را بهرغم بودجهی حدوداً 18 میلیون دلاری میتوان مؤید همین امر دانست.
دیگر مطالب خواندنی:
نکات هیجانانگیز فیلم هری پاتر که از نظرتان پنهان ماندهاند
بازیگران خردسال هالیوودی که هنوز در هالیوود سروری میکنند
فیلم های خاطره انگیز هالیوود که بنا به ناهنجاریهای اجتماعی فراموش شدند
هر آنچه که باید در مورد کیانو ریوز بدانید؛ سرگذشت پرفراز و نشیب جنتلمن هالیوود