اوریو ترایفل دسری خوش طعم و محبوب است و این دسر از ترکیب بیسکویت اوریو با پنیر خامه ای و شکلات آشپزی نیمه شیرین تهیه می شود همچنین روش تهیه این نوع دسر آسان است.
پاناکوتا بستنی و ترایفل با کاسترد و پان اسپانیا و اوریو ترایفل از انواع دسرهای مناسب برای پذیرایی از مهمان ها به شمار می روند و اگر شما به تهیه دسرهای مختلف علاقه مند هستید بهتر است از تهیه این دسرهای بی نظیر غافل نشوید.

مواد لازم
- پنیر خامه ای : 100 گرم
- بیسکویت اوریو : 240 گرم
- شکلات مخصوص آشپزی نیمه شیرین و ذوب شده : 100 گرم
طرز تهیه ترایفل اوریو در منزل
برای تهیه این نوع دسر ابتدا 9 عدد بیسکویت اوریو را له کنید برای اینکه بیسکویت ها بهتر خرد شوند می توانید آن ها را درون مخلوط کن بریزید سپس بیسکویت های خرد شده را در مکانی مناسب قرار دهید. 36 عدد باقی مانده از بیسکویت ها را نیز خرد کنید و آن ها را درون ظرفی مناسب بریزید سپس پنیر خامه ای را به بیسکویت های خرد شده بیفزایید و آن ها را آنقدر هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.

در این مرحله از طرز تهیه اوریو ترایفل از مخلوط بیسکویت و پنیر خامه ای به اندازه توپ هایی گرد به قطر 2.5 سانت درست کنید سپس توپ ها را به شکلات نیمه شیرین و ذوب شده آغشته کنید و توپک ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید. از خرده های بیسکویت روی دسر اوریو ترایفل بپاشید و به کمک شکلات رنگی یا شکلات سفید ذوب شده که رنگ خوراکی به آن افزوده اید این دسر بی نظیر را تزیین نمایید.

اوریو ترایفل های آماده شده را به مدت 60 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا سفت شوند سپس این دسر خوشمزه را بعد از مدت زمان ذکر شده از درون یخچال بیرون آورید و در ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید.

در این مطلب با روش تهیه دسر اوریو ترایفل در خدمت شما عزیزان کدبانوهای عزیز بودیم که امیدواریم با توجه به مراحل ذکر شده بتوانید دسری خوش طعم را در منزل تهیه کنید.