گرانولابار از جمله دسرهای خوش طعم محسوب می شود که نه تنها دسری لذیذ و دوست داشتنی است، که صبحانه و عصرانه ای مقوی و خوشمزه نیز می باشد، در این مطلب طرز تهیه گرانولا بار را آموزش داده ایم.
گرانولابار یک از جمله های دسرهای خوشمزه می باشد که می توان به عنوان عصرانه هم مورد استفاده قرار داد، همچنین گرانولابار با طعمی لذیذ و فوق العاده را می توان در وعده ی صبحانه میل نمود، این دسر علاوه بر طعم عالی و ناب، مقوی بوده و از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد.
طرز تهیه گرانولا بار با طعمی ناب و دوست داشتنی
![طرز پخت گرانولا بار یکی از دسرهای لذیذ](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/03/2232570262g.jpeg)
مواد تشکیل دهنده گرانولا بار
گرانولابار را مواد مقوی و خوشمزه بسیاری تشکیل می دهد، اما اصلی ترین ماده ی تشکیل دهنده ی آن پرک جو دوسر است که این جو در مقایسه با جو معمولی دارای ارزش غذایی بیشتر، هضم آسان تر می باشد، حتما پس از مراجعه به کافی شاپ با گرانولا یکی از خوردنی های خوش طعم برخورد نموده اید، این طعم منحصر به فرد و لذیذ می تواند به بهترین شکل ممکن خاطره سازی کند.
![آموزش طرز تهیه گرانولا بار با طعمی دلپذیر](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/03/2232570309u.jpeg)
گرانولای خانگی
مواد مورد نیاز
- 1 پیمانه و 3/4 پیمانه برنجک
- 1/3 پیمانه عسل
- 2 پیمانه جو دو سر پرک
- 1/3 پیمانه شکر قهوه ای رنگ
- 1/2 پیمانه بادام ریز شده
- 1/2 قاشق چای خوری وانیل
- 1/3 پیمانه تخم کتان
- 1/3 پیمانه چیپس شکلات
- 6 قاشق سوپ خوری کره
طرز تهیه
ابتدا فر را بر روی دمای 170 سانتی گراد تنظیم نمایید.
سپس بادام، گردو معمولی و ژاپنی، تخم کتان، جو دو سر پرک را درون ظرفی ریخته و با یکدیگر ترکیب نمایید و خوب هم بزنید.
در مرحله ی دوم داخل یک قابلمه شکر، کره، وانیل، نمک، عسل را با یکدیگر ترکیب نمایید، (می توانید به وسیله ی همزن این کار را انجام دهید.)، مواد را بر روی اجاق گاز بگذارید تا بجوشد، پس از به جوش آمدن حرارت را قطع کنید.
مواد حاصله ی مرحله ی دوم را به مواد ترکیبی درون ظرف مرحله ی اول افزوده و خوب هم بزنید.
قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط را درون قالب ریخته و پهن کرده و به وسیله ی یک قاشق مواد را فشرده ساخته و صاف و یکدست کنید.
سپس قالب را درون فر بگذارید و پس از 20 دقیقه آن را از فر خارج سازید، چیپس شکلاتی و برنجک را با آن مخلوط نمایید و درون شیشه بریزید.
گرانولای رژیمی خوش طعم
مواد مورد نیاز
- 2 عدد سیب
- 200 گرم جو دو سر پرک
- 3 قاشق سوپ خوری عسل
- مقدار کافی مغز بادام
- میزان کافی دارچین، جوز هندی، نمک، توت خشک
طرز تهیه
برای شروع در اولین مرحله از طرز تهیه گرانولا بار رژیمی، سیب ها را پوست گرفته و به سایز بزرگ ریز نمایید.
سیب های ریز شده را بدون افزودن آب بر روی حرارت قرار دهید تا خوب پخته شود، سیب ها باید شبیه پوره شوند، آنها را بر روی شعله ملایم گذاشته و پس ا اینکه داغ گردید؛ جوهای دو سر پرک را به آن اضافه نموده و تفت بدهید تا طلایی رنگ شود و داخل یک ظرف برگ بریزید.
بادام ها و همچنین توت ها را خرد کنید(به اندازه ی دلخواه) به مواد داخل همان ظرف افزوده و عسل را نیز گرم کرده به مواد بیافزایید.
در صورتی که مواد بدست آمده هنوز آبکی بود، بگذارید تا مجددا بجوشند و قوام پیدا کنند، در مرحله ی آخر تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و نمک، جوز هندی، دارچین را اضافه کنید.
مواد را داخل ظرفی بریزید (ارتفاعی حدودا 2 متر) در فر بگذارید، دمای فر را بر روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید، پس از نیم ساعت تا 40 دقیقه از فر بیرون بیاورید.
منتظر بمانید تا گرانولا سرد گردد و سپس همراه با قهوه و یا شیر میل نمایید.
![طرز پخت گرانولا بار عصرانه ای خوش طمع و مقوی](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/03/2232570340z.jpeg)
گرانولای عسل و دارچین
مواد مورد نیاز
- 100 بادام شیرین
- 50 گرم تخمه آفتابگردان
- 150 گرم جو پرک
- یک چهارم کشمش
- 50 گرم تخمه کدو
- یک دوم پیمانه عسل
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 1 قاشق غذاخوری دارچین
طرز تهیه
بادام، تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، کشمش، جو پرک را درون یک ظرف بریزید و با یکدیگر ترکیب کنید.
عسل را نیز به آن اضافه نموده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
![آموزش طرز تپخت گرانولا بار خوشمزه و خوش طعم](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/03/2232570371e.jpeg)
سپس کف قالب را چرب نموده و یا با کاغذ روغنی بپوشانید، و درون قالب بریزید.
قالب را درون فر قرار دهید، فر را بر روی دمای 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و پس از نیم ساعت تا 40 دقیقه بگذارید.
بعد از طبخ گرانولا را از فر بیرون بیاورید، زمان دهید تا خنک شود، پس از خنک شدن به تکه های مساوی برش زده و درون سلفون قرار دهید.
گرانولای موز و گردو
مواد مورد نیاز
- 200 گرم جو پرک
- 3 عدد موز
- 100 گرم گندم پرک
- 3/4 پیمانه بادام هندی
- 1 پیمانه گردوی ریز شده
- یک دوم پیمانه عسل
- یک دوم پیمانه کنجد
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 2 قاشق غذاخوری روغن
طرز تهیه
ابتدا موزها را داخل ظرفی بریزید و به وسیله ی چنگال و یا هر وسیله ی دیگری که می خواهید، نرم و له نمایید.
دارچین و عسل را نیز به موزها اضافه کنید و بر روی شعله ی ملایم بگذارید تا بجوشد، پس از 3 دقیقه جوشیدن، شعله ی زیر آن را قطع می کنیم.
داخل سینی (بزرگ) را به وسیله ی کاغذ روغنی بپوشانید و گندم، گردو، جو پرک و بادام هندی را ریز کرده را به مواد افزوده و مخلوط کنید.
پوره موز و کنجد را نیز به آنها اضافه کنید و در نهایت همه ی مواد را به وسیله ی قاشق چوبی خوب ترکیب کنید و درون سینی بریزید.
فر را بر روی دمای 150 سانتیگراد تنظیم نموده و سینی مواد را درون فر قرار دهید، توجه داشته باشید که باید مرتبا به آن سر بزیند و آن را هم بزنید.
پس از دو ساعت به آن سرزده و در صورتی که گرانولا سفت شده بود، آن را از فر خارج سازید، توجه داشته باشید که موقع بیرون آوردن آن را بهم بزنید، این عمل را پس از 10 دقیقه تکرار کنید تا به خوبی خنک شود.
در نهایت بعد از خنک شدن داخل زیپ لاک بسته بندی نمایید.
![شیوه ی تهیه گرانولا بار با روشی آسان](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/03/2232570402x.jpeg)
چند نکته طلایی
- برای گرانولا موز و گردو می توانید از موزهای له شده بهره ببرید.
- در صورت تمایل می توانید از روغن گردو، یا کره بهره ببرید.
- همچنین می توانید از شکر یا عسل نیز استفاده کنید.
- هنگام تهیه گرانولا با پوره میوه ها باید زمان لازم را به آن بدهید، همچنین باید توجه داشته باشید تا دمای فر زیاد نباشد که مغزها بسوزند.
- می توانید از میوه های خشک مختلفی برای تهیه گرانولا بهره ببرید.
- پس از خارج ساختن گرانولا از فر می توانید برای تزیین انواع دسرها استفاده کنید.
![آموزش طرز تهیه گرانولا بار با طعمی فوق العاده](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/03/2232570434c.jpeg)
در این مطلب طرز تهیه 4 نوع گرانولا بار خوش طعم را آموزش داده ایم، امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد. برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه دسر شکلاتی و دسرهای ارزان و راحت بر روی آنها کلیک نماید.