پروژه های برجسته: اهمیت طراحی ساختمان های اداری، در دنیای امروز ما که بیشتر زمان روزانه ی خود را عموما در محیط کار می گذرانیم بسیار بالاست، طراحی فضایی با کیفیت بالا که بتواند واکنش مخاطب را در برخورد با خودش تغییر دهد و یادآور خاطرات خوش وی باشد و در کنار همه ی این توجهات به روحیه ی کاربر بتواند عملکرد منحصر به فرد نیز داشته باشد همیشه ستودنی و خواست بسیاری از کارفرمایان باتجربه است. به همین منظور امروز در چیدانه می خواهیم شما را با طراحی 10 ساختمان برجسته اداری آشنا کنیم با ما همراه باشید.
ساختمان اداری شیشه کاوه دارآباد
طراحی ساختمان اداری شیشه کاوه از دفتر معماری امیرعباس ابوطالبی به منظور دسترسی آسانتر، حملونقل عمومی بیشتر و ترافیک سواره کمتر برای چندهزار نفر نیروی کاری، در انتهای بلوار اوشان دارآباد واقع شده است. سایت پروژه، محدودیت بزرگی برای طراحی محسوب میشد و پلان خطی را به آن تحمیل میکرد. با این وجود،، تلاشهای بخصوصی برای خلق فضاهای غیرخطی و غیرتکراری در آن صورت گرفت که الزاما از الگوی خطی مورد انتظار پیروی نمیکردند. خلاقیت در این پروژه، از طریق تعریف محدودیتها و خلاصهکردن عناصر طراحی به نور، رنگ و فضا گسترش مییابد. نور طبیعی روز، یکی از عناصر اصلی در طراحی این پروژه به حساب میآید که علاوه بر ذخیره انرژی، دارای خاصیتهای مفید فیزیولوژیکی و روانی برای کارکنان مجموعه نیز است. مطلب رنگین کمانی از شیشه درساختمان اداری کاوه در دارآباد تهران جزییات بیشتری را در رابطه با این ساختمان با شما در میان می گذارد.
معماری ساختمان گلدیران تهران
کمتر کسی است که نام شرکت گلدیران را نشنیده باشد، تا به حال به معماری بنای این شرکت نام آشنا فکر کرده اید؟ شاید جالب باشد بدانید که معماری این برند برجسته از دفتر معماری کلیاس کویر به سرپرستی مهدی گرامی نیز جوایزی بسیاری از جمله : منتخب مجله معماری و ساختمان در جایزه معماری داخلی، 1390منتخب هیئت داوران در جایزه طراحی داخلی، و 1389رتبه اول جایزه طراحی نما با محور بیان نوین معماری ایرانی، 1388را از آن خود کرده است. برای آشنا بیشتر با جزییات این پروژه به مطلب نمای مدرن به سبک ایرانی در ساختمان گلدیران تهران سری بزنید.
طراحی دفتر مرکزی شرکت ونوس شیشه در تهران
طراحی دفتر مرکزی شرکت ونوس شیشه، پروژه ای با مساحت کل تقریبی 490 مترمربع، در چهار واحد کوچک مجزا ولی مرتبط، در طبقه نهم یک برج تجاری ـ اداری قرار گرفته است. ایده ی اصلی طراحی، استفاده از شیشه به عنوان عنصری مهم، تأثیرگذار و شکل دهنده در تمامی بخش های این پروژه است که دفتر معماری رنا دیزاین به سرپرستی رضا نجفیان با این ایده ی منحصر به فرد خود توانسته رتبه اول جایزه معماری داخلی ایران در بخش اداری، برگزار کننده فصلنامه معماری و ساختمان، سال 1395 و همچنین تقدیر ویژه جایزه معمار در بخش بازسازی، سال 1395 را از آن خود کند. مطلب طراحی داخلی دفتر ونوس شیشه در فرمانیه تهران! جزییات بیشتری را در این باره در اختیار شما قرار می دهد.
آتلیه سبز ٩+ یکی از همان طراحی فضاهای اداری است که حامد کاملنیا طراحی آن را براساس تلفیق کار و زندگی ، توجه به شاخصههای معماری سبز انجام داده است و توانسته فضای اداری بی نظیری را خلق نماید، این آتلیه در بالاترین طبقه یک ساختمان اداری ـ تجاری در شهر مشهد قرار گرفته است. فضای پیش از طراحی، یک طبقه اداری همسطح و با کف، سقف، و تاسیسات مکانیکی و الکتریکی اجراشده بوده است.طراحی فضای داخلی آتلیه بر اساس تلفیق کار و زندگی صورت گرفته و توجه به شاخصههای معماری سبز در طراحی آن مورد نظر بوده است. این شاخصهها نه تنها با استفاده از انرژیهای نو، بلکه برای ایجاد احساس تعلق به محیط نیز به کار رفتهاند. در طراحی صورتگرفته، سه بخش اساسی مورد توجه بوده است: آتلیه، نشیمن، تراس (حیاط). مطلب طراحی آتلیه سبز ٩+ ، تلفیق کار و زندگی در مشهد! می تواند جزییات بیشتری از این پروژه را با شما در میان بگذارد.
ساختمان اداری آصف در تهران
طراحی ساختمان اداری آصف از استدیو معماری بوژگان در شمال شهر تهران و نزدیک به کوهپایههای شمالی شهر واقع شده است. قیمت بالای زمین و تراکم زیاد منطقه باعث شده است که اکثر کارفرماها تمایل داشته باشند که تمامی سطح مفید ساخته و به فضای داخلی اختصاص داده شود و این امر باعث میشود اکثر ساختمانها در تهران نمای بیرونی تخت داشته باشند.ساختمان آصف دارای 10 طبقه است که شامل 6 طبقه اداری، یک طبقه تجاری در همکف و سه طبقه پارکینگ است. با توجه به کاربری اداری پروژه، تنوع مصالح انتخابی در جهت سادگی محدود شد و در بسیاری از فضاها، همانند نما، پلکان و لابی ورودی طبقات، از سنگ گرانیت فلیم استفاده شد. مطلب ساختمان اداری آصف با نمای هندسی برای کنترل نور شما را با جزییات بیشتری از این ساختمان آشنا می کند.
ساختمان اداری ولیعصر در تهران
این پروژه یک مجتمع اداری – تجاری از ری را استدیو در زمینی مستطیل شکل است که تقرببا 15 متربرخیابان ولی عصر بین خیابان فاطمی و زرتشت قرار دارد، در این طول این خیابان تعداد زیادی فروشگاه، دفتر کار، رستوران و مجتمع فرهنگی قرار دارد. در همسایگی این پروژه 6 مجتمع تجاری در شمال و یکی در جنوب قرار دارد.ساختمان اداری – تجاری ولیعصر در دو طبقه طراحی شده است. پروژه با بهره گیری از کنتراستی از برش های طولی سنگ های سیاه و سفید مرمر، در طول 155 متر از سمت غرب خود، به طراحی پوسته ی خارجی و طراحی جداره شهری در امتداد خیابان ولیعصر و تقاطع زرتشت پرداخته است. برای دستیابی به جزییات بیشتر این پروژه به مطلب درخشش سنگ مرمر در نمای ساختمان اداری تجاری ولیعصر تهران سری بزنید.
ساختمان اداری 380 در ظفر
ساختمان اداری 380 ظفر از گروه معماران مدام دارای کاربری اداری است و در زمینی به مساحت 1000 متر مربع در چهارطبقه طراحی شده است.این بنا چندین سال به صورت متروک رها شده بود تا اینکه در تابستان 92 پیشنهاد تکمیل و بازسازی و طراحی داخلی فضاهای عمومی این ساختمان مطرح شد.با توجه به روحیه بنا و طراحی های اولیه آن که تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشت هدف طراحی ایجاد روحیه مناسب برای فضای کار و کم کردن اثر طراحی سنگین و اداری پیش از بازسازی بوده است . مطلب طراحی چشمگیر فضای سبز اداری در ساختمان 380 ظفر! جزییات بیشتری از این پروژه در اختیار شما قرار می دهد.
طراحی دفاتر اداری گروه بهستان در ملاصدرا
در طراحی دفاتر اداری گروه بهستان از شرکت معماری باغ ایرانی هر کدام از واحد ها رنگ سازمانی خود را دارند. به علت ارتباط کار با سلامتی ، ایده استفاده از عناصر طبیعی برای طراحی به ذهنمان رسید. استفاده از تنه درختان طبیعی به عنوان پارتیشن برای جداسازی فضاهای گوناگون دفاتر اداری گروه بهستان در نظر گرفته شد.همچنین بدلیل اینکه سرانه استفاده کننده از فضا در این دفاتر بسیار کم و در ساعت کاری بسیارپر تراکم هستند چند راهکار برای استفاده ی بهنیه از فضا در نظر گرفته شد تا بتوان از کمترین فضای دفتر اداری بیشترین استفاده داشت. مطلب طراحی داخلی خیره کننده یک دفتر کار کوچک در تهران! جزییات بیشتری از این پروژه در اختیار شما قرار می دهد.
طراحی دفتر اداری خشت و چوب در نیاوران
دفتر خشت و چوب با حفظ اصالت ایرانی در حین بهروز بودن بهگونهای طراحیشده که با استفاده از المانهای اصیل در فضا سعی داشته کارایی معماری و زندگی قدیم ایرانی را به نمایش بگذارد تا پیشینه فرهنگ باقیمانده و نوستالژیهایی که باید، به نسلهای بعد منتقل شود. برداشت و ذهنیت از پروژههای قدیمی و ایرانی نیز به نوبه خود نتیجه جذاب و متفاوتی ایجاد میکند که تنها کافی است بهروز شود. مطلب دفتر خشت و چوب، ردی از خانه ایرانی در نیاوران تهران جزییات بیشتری از این پروژه در اختیار شما قرار می دهد.
توجه به خرده فضاهای شهری و بازیافت زمین موضوعی است که امروزه با رشد جمعیت شهرها و افزایش قیمت زمین و ساخت اهمیت بیشتری یافته است. سال 1381 با عملیاتی شدن طرح تعریض خیابان آذر در اصفهان، فضایی به عرض 4 متر، بینابین خیابان و ساخت منزل مسکونی باقی ماند، که تا سال 1389 به عنوان گوشه ای از حیاط مورد استفاده بود .در آن سال مدیران استودیو فضا رویداد شهر بر آن شدند که آتلیه معماری خود را در این زمین بنا کنند. مطلب استودیو 4*12، طراحی آتلیه معماری در فضایی کوچک جزییات بیشتری در این باره در اختیار شما قرار شما قرار می دهد.
برای اینکه بتوانید پروژه ی خود را در بخش پروژه های برجسته چیدانه با نام خودتان ثبت کنید کافی است، عکس پروژه و مشخصات خود را به تلگرام چیدانه 09035550148 ارسال کنید. اهالی فن چیدانه مکانی است که معماران و متخصصان حوزه ساخت و دکوراسیون داخلی می توانند عضو شده و پروژه های خود را به نمایش بگذارند. اگر شما هم صاحب کسب و کاری در این زمینه هستید، هر چه زودتر دست به کار شوید و پروژه ی خود را با مردم ایران به اشتراک بگذارید.
نویسنده: ثمینا فراهانی ؛ تحریریه چیدانه