انواع بستنی، فالوده، کیک، کلوچه، شیرینی، آبنبات، پای، پودینگ، میوه، ژله، بیسکوییت همگی از تنوع دسرها محسوب می شوند که همگی آنها بسته به سلیقه و ذائقه هر فرد و نیز کاربردهای مختلف از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. به طور کلی در تعریف دسر می توان گفت که در انتهای وعده غذایی سرو می گردد. در این مطلب طرز تهیه دسر فلامینگو یک دسر دوست داشتنی را آموزش می دهیم.
دسر فلامینگو یک دسر عالی و بینظیر می باشد که مواد تشکیل دهنده آن اعم از خامه، شیر، موز، شکلات تخته ای، پودر ژلاتین، زرده تخم مرغ و … دارای مزه ای عالی بوده و می توانند این طعم و عطر و خواص فوق العاده خود را در دسر فلامینگو جمع کرده و طعمی بینظیر را تقدیم شما نمایند.
![دستور تهیه دسر فلامینگو](/Upload/Public/Content/Images/1402/05/09/2042110240l.jpeg)
مواد لازم
- یک پیمانه شکر
- سه پیمانه شیر
- یک چهارم پیمانه آب سرد
- یک چهارم پیمانه شکلات تخته ای رنده شده
- یک پاکت خامه صبحانه
- یک دوم پمانه گردو
- سه عدد زرده تخم مرغ
- دو عدد موز
- یک چهارم قاشق مرباخوری وانیل
- 7 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
- یک قوطی کوچک کمپوت آناناس
![آموزش طرز تهیه دسر فلامینگو خوشمزه](/Upload/Public/Content/Images/1402/05/09/2042110260q.jpeg)
در این مطلب شما عزیزان را با طرز تهیه دسر فلامینگو یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب آشنا کردیم، امیدواریم این مقاله آموزش آشپزی برای شما علاقه مندان و همراهان مفید بوده باشد. در تکمیل حرف های ابتدایی گفته می شود که تنوع دسرها بسیار بالا است و شما می توانید از دسرهای جدیدتر و خاص تر، انواع دسرهای بین المللی همچون دسر ساندا، دسر کاتمر بر روی لینک ها کلیک کنید.