ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دسر فلامینگو خوشمزه و مجلسی با طعم ویژه

در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه دسر فلامینگو آشنا کنیم، تا بتواند یک دسر عالی و خوشمزه برای پذیرایی در مهمانی ها و &#۸۲۳۰;به شمار رود.

طرز تهیه دسر فلامینگو خوشمزه و مجلسی با طعم ویژه

انواع بستنی، فالوده، کیک، کلوچه، شیرینی، آبنبات، پای، پودینگ، میوه، ژله، بیسکوییت همگی از تنوع دسرها محسوب می شوند که همگی آنها بسته به سلیقه و ذائقه هر فرد و نیز کاربردهای مختلف از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. به طور کلی در تعریف دسر می توان گفت که در انتهای وعده غذایی سرو می گردد. در این مطلب طرز تهیه دسر فلامینگو یک دسر دوست داشتنی را آموزش می دهیم.

دسر فلامینگو یک دسر عالی و بینظیر می باشد که مواد تشکیل دهنده آن اعم از خامه، شیر، موز، شکلات تخته ای، پودر ژلاتین، زرده تخم مرغ و … دارای مزه ای عالی بوده و می توانند این طعم و عطر و خواص فوق العاده خود را در دسر فلامینگو جمع کرده و طعمی بینظیر را تقدیم شما نمایند.

دستور تهیه دسر فلامینگو

مواد لازم

  • یک پیمانه شکر
  • سه پیمانه شیر
  • یک چهارم پیمانه آب سرد
  • یک چهارم پیمانه شکلات تخته ای رنده شده
  • یک پاکت خامه صبحانه
  • یک دوم پمانه گردو
  • سه عدد زرده تخم مرغ
  • دو عدد موز
  • یک چهارم قاشق مرباخوری وانیل
  • 7 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
  • یک قوطی کوچک کمپوت آناناس

طرز تهیه دسر فلامینگو

در اولین مرحله شیر را همراه نصف شکر و کمی وانیل (نوک قاشق چایخوری) ترکیب نموده و بر روی شعله قرار دهید تا شکر به خوبی حل گردد. سپس هر 3 زرده تخم مرغ را همراه یک دوم دیگر شکر و نوک قاشق چای خوری وانیل به صورت بن ماری (حرارت بخار کتری) حرارت داده و با استفاده از همزن برقی و یا دستی بهم بزنید تا کرمی گردد و به خوبی شکر نیز حل شود. بخار آب موجب از بین رفتن خامی زرده های تخم مرغ می گردد.
حالا در این مرحله ژلاتین را درون آب خنک بریزید و بر روی شعله غیر مستقیم (بن ماری) ذوب نمایید. پس از کمی سرد شدن و کم شدن حرارت ژلاتین و شیر آن ها را درون ترکیب تخم مرغ ریخته و به کمک چنگال بهم بزنید. خامه را در یک ظرف مناسب بزنید و بعد مواد را به آن بیفزایید و ترکیب نمایید.
سپس مواد را در ظرفی استیل ریخته و بر روی یک ظرف بزرگ تر حاوی یخ بگذارید و پشت سر هم بهم بزنید غلیظ گردد، یا اینکه ظرف مواد را در یخچال قرار دهید و هر از گاهی آن را بهم بزنید تا مواد نبندد و شبیه فرنی شود و مجددا درون یخچال قرار دهید. موز، گردو، آناناس را به شکل نگینی خرد نموده و پس از غلیظ شدن کرم خامه ای، شکلات تخته ای رنده شده رابه کرم خامه افزوده و درون قالب مناسب که از قبل چرب نموده اید، ریخته و برای 5 – 6 ساعت در یخچال قرار دهید. در صورت تمایل می توانید پودر ژله آلوئه ورا را جایگزین پودر زلاتین کنید.

آموزش طرز تهیه دسر فلامینگو خوشمزه

در این مطلب شما عزیزان را با طرز تهیه دسر فلامینگو یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب آشنا کردیم، امیدواریم این مقاله آموزش آشپزی برای شما علاقه مندان و همراهان مفید بوده باشد. در تکمیل حرف های ابتدایی گفته می شود که تنوع دسرها بسیار بالا است و شما می توانید از دسرهای جدیدتر و خاص تر، انواع دسرهای بین المللی همچون دسر ساندا، دسر کاتمر بر روی لینک ها کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان