همه ما می دانیم که با استفاده از انواع مواد های اولیه می توانیم دسر های لذیذ و مقوی تهیه کنیم. پوره پنیری گل کلم یکی از دسر و یا پیش غذاهای محبوب و بسیار پر خاصیت بوده که به راحتی و با استفاده از مواد اولیه کمی تهیه می شود. این یک پیش غذای متفاوت و رژیمی بوده که دارای خواص بسیاری است. طرز تهیه پوره پنیری گل کلم در این مطلب قرار گرفته شده است.
سالاد قالبی، کیش کدو پنیری و پیاز سوخاری سه پیش غذای بسیار متفاوت و خوشمزه هستند که با کلیک بر روی لینک های قرار گرفته شده می توان طرز تهیه این سه پیش غذا را به راحتی و دستور تهیه ای راحت مشاهده کرد. این پیش غذا ها و پوره پنیری گل کلم بسیار مناسب برای پذیرایی از مهمان ها می باشد. این پیش غذا در مدت زمان بسیار کمی آماده و حاضر برای سرو می شود.
مواد لازم
- پیازچه 2 ساقه
- گل کلم 500 گرم
- خامه 1 پیمانه
- کره 1 قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه پوره پنیری گل کلم مقوی
ابتدا برای تهیه این پیش غذای مقوی باید گل کلم ها را به خوبی بشویید و ضد عفونی کنید. برای این کار باید گل کلم ها را به قطعات کوچک تر تقسیم کرده و به خوبی بشویید. سپس گل کلم ها را با مقداری آب جوش در قابلمه ای مناسب بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب بیشتر به جوش بی آیبد و گل کلم ها آب پز شوند..
پس از نرم شدن گل کلم ها، آن ها را آبکش کنید. در ادامه گل کلم را به همراه نمک، خامه و فلفل داخل مخلوط کن بریزید و به خوبی پوره کنید. حالا باید داخل قابلمه ای مناسب 1 قاشق سوپ خوری کره را به همراه مخلوط گل کلم که به خوبی پوره شدهبریزید و بر روی حرارت قرار بدهید.
پس از اینکه پوره رطوبت اضافی خود را از دست داد می توان پوره پنیری گل کلم را در ظرفی مناسب و دلخواه ریخت و بعد از آن دو ساقه پیازچه باید برای تزئین استفاده کرد. برای این کار پیازچه ها را حلقه ای و به صورت خیلی ریز خرد کنید و همراه با مقداری گل کلم بر روی پوره گل کلم بگذارید و با آن ها تزئین کنید و در نهایت سرو کنید. نوش جان.