ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سس هولندایز یک چاشنی عالی خانگی

طرز تهیه سس هولندایز خانگی با یک دستور ساده را در این بخش آموزش می بینید. این سس ویژه طعم و عطر کره داشته و در ادامه این قسمت نحوه تهیه آن را مطالعه می‌کنید.

طرز تهیه سس هولندایز یک چاشنی عالی خانگی

اگر به دنبال ایده‌ های متنوع برای تهیه انواع سس‌ ها و چاشنی‌ های خانگی هستید در این قسمت می‌ توانید با طرز تهیه سس هولندایز همراه ما باشید.

طرز تهیه سس هولندایز

سس هلندایز دست ساز:

شما می‌ توانید این سس را به صورت مرحله به مرحله و در گام‌ های مختلفی آموزش ببینید. این سس برای انواع فست فود سیب زمینی و سوخاری‌ ها بسیار مناسب خواهد بود. طرز تهیه سس کره سیر و سس میسو با رسپی های دیگر را در لیک مطالعه کنید.

مواد اولیه:

  • زرده تخم مرغ: 4 عدد
  • کره: 1 پیمانه
  • نمک: 1 دوم قاشق چای خوری
  • آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
  • آب: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس هولندایز:

این سس بسیار خوشمزه و متنوع بوده و شما در این قسمت می‌ توانید با تهیه این سس بسیار خوشمزه و متنوع بوده تهیه سس ویژه آشنا شوید. برای آماده کردن این سس مخصوص ابتدا باید کره را درون قابلمه‌ ای کوچک ریخته و روی حرارت بگذارید تا باز شود. در ادامه بعد از اینکه کره از حرارت افتاد درون قابلمه دیگر مقداری آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا آب به جوش آید.

مواد سس هولندایز

بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، باید زرده‌ های تخم مرغ را به همراه آب آب لیمو ترش تازه درون کاسه‌ ای ریخته و کاسه رو درون قابلمه آب جوش بزارید تا کاسه به کف قابلمه برخورد نکند. در قسمت بعدی باید با استفاده از همزن دستی مواد را به خوبی مخلوط و ترکیب کنید.

حالا کره داغ شده را قاشق به قاشق و در چند مرتبه به مواد تخم مرغ خود اضافه کنید. با استفاده از همزن برقی مجدد مواد را به آرامی هم زده تا شروع به غلیظ شدن کند. بعد از اینکه کره را در چند مرحله به مواد خود اضافه کردید، مجدد آنها را هم زده تا سس خودش را بگیرد.

در قسمت بعدی باید نمک را به مواد اضافه کرده و همچنان به هم زدن خود ادامه دهید. این سس باید به غلظت عالی و غلیظ برسد. بعد از اینکه سس شما به غلظت کافی رسید و مانند یک سس درآمد می‌ توانید آن را از روی حرارت بردارید.

رسپی سس هولندایز

حالا سس شما آماده بوده و می‌ توانید نوش جان کنید. طرز تهیه سس هلندایز به همین سادگی بوده و شما می‌ توانید یک سس دست ساز محبوب تهیه کنید. طعم غالب در این سس کره بوده و می‌ توانید مقدار بیشتری کره را با آن اضافه کنید.

شما می‌توانید این سس را در کنار انواع سوخاری‌ ها پیتزا و ساندویچ‌ های چیکن استفاده کنید. شما می‌ توانید برای طعم و مزه بهترین سس از مقدار بیشتری آب لیموی تازه استفاده کنید. پوست لیموی تازه نیز در این سس می‌ تواند عطر و طعم فوق العاده‌ای به آن بدهد.

نکته مهم و حائز اهمیت در این سس این بوده که باید آن را روی حرارت غیر مستقیم کتری مدام با همزن ترکیب کرده تا یکدست و غلیظ شود. این سس را با همین روش ساده تهیه و در کنار انواع غذاهای فست فودی خود داشته باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی