ماهان شبکه ایرانیان

هشدار امام جمعه حرم حضرت زینب(س) نسبت به هتک حرمت این مرقد شریف

«ادهم خطیب» امام جمعه حرم حضرت زینب(س) و نائب رییس شورای علمای مکتب اهل بیت علیهم السلام در سوریه نسبت به تحولات خطرناکی که مرقد شریف را تهدید می‌کند، هشدار داد و از دولت جدید خواست به مسئولیت کامل خود در این باره عمل کند.

هشدار امام جمعه حرم حضرت زینب(س) نسبت به هتک حرمت این مرقد شریف

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، ادهم خطیب، امام جمعه حرم حضرت زینب(س) و نایب رییس شورای علمای مکتب اهل بیت علیهم السلام در سوریه در بیانیه‌ای شدید اللحن نسبت به اتفاقاتی که در حرم افتاده است، هشدار داد و تاکید کرد که حرم حضرت زینب(س) اکنون بسته است.

بنابر روایت شبستان، وی در این بیانیه گفت: برخی افراد آشوب طلب به بهانه‌های دروغین وارد حرم شده‌اند و اقدام  به ایجاد آشوب در این مکان مقدس کرده‌اند و ما به همین خاطر، نسبت به عواقب جدی آن که ثبات حرم سیده زینب سلام الله علیها در دمشق  تهدید می کند، هشدار می‌دهیم.

خطیب همچنین نسبت به تلاش برای تصرف حرم به بهانه‌های تحت پوشش تصمیمات رسمی هشدار داد و گفت: تلاش‌ها نه تنها ثبات طائفه‌ای را تهدید می‌کند، بلکه نشان‌دهنده یک بحران گسترده بین شیعیان جهان و دولت سوریه است.

وی افزود: برخی از عناصر وابسته به رژیم جدید دستورات رهبری را زیر پا گذاشتند و خانه‌های صاحبان یا مستاجران شیعه خود را تصرف کردند که باعث ایجاد وحشت و ترس در بین شیعیان شده است.

وی در پایان از دولت سوریه خواست تا مسئولیت خود را در حفاظت از حرم و جلوگیری از اقداماتی که او آن را «تحریک آمیز» توصیف کرد، بر عهده بگیرد و در ادامه بر لزوم رسیدگی به مسائل قبل از خارج شدن از کنترل تاکید کرد.

وی تاکید کرد: تا زمانی که امنیت کامل برای زائران فراهم نشود، دیگر وارد حرم نخواهند شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان