ماهان شبکه ایرانیان

یک یوتیوبر معروف به جرم توهین به اسلام حکم زندان گرفت

یک یوتیوبر معروف در مصر به جرم توهین به اسلام و قرآن به ۳ سال زندان محکوم شد.

یک یوتیوبر معروف به جرم توهین به اسلام حکم زندان گرفت

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، یک دادگاه مصری احمد السید المندوه، یوتیوبر معروف به «احمد اسپایدر» را در پرونده رسیدگی به پرونده جنایی بولاق الدکرور به اتهام اهانت به دین اسلام و تمسخر آن به 3 سال زندان محکوم کرد.

بنابر روایت ایکنا، یک وکیل مصری از طریق صفحه خود در شبکه اجتماعی فیس بوک، احمد اسپایدر، یوتیوبر، را به تمسخر قرآن کریم و پیامبران متهم کرده بود.

این وکیل مصری یوتیوبر معروف را به توهین به پیامبران، تحریف معانی قرآن و معرفی خود به عنوان «مهدی منتظر» برای طرفدارانش و درخواست از آن‌ها برای بیعت با خود متهم کرد.

با بررسی‌ها، مشخص شد که متهم مدعی شده فرستاده خداوند است و خداوند او را با معجزه از دیده‌ها پنهان کرده است.

این وکیل مصری کلیپ‌هایی از جرایم احمد اسپایدر در مورد تمسخر دین اسلام، سنت پیامبر و تمام اسنادی که نشان می‌دهد او دین اسلام را مسخره کرده و ادعای مهدی موعود بودن کرده است، به دادگاه ارائه کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان