اگر قصد دارید، انواعی از کیک ها و شیرینی های فصل را تهیه کنید، در آرگا ما را همراهی نمایید. در این قسمت با طرز تهیه روکر پرتقال محبوب آشنا می شوید. یک دسر ویژه و خوشمزه که طعم عالی دارد.

روکر پرتقال فصل:
دسر روکر یک دسر محبوب بوده که با انواعی از فیلینگ ها تهیه می شود. شما میتوانید در این قسمت این روکر را با استفاده از فیلینگ پرتقال که مناسب فصل است تهیه کنید. طرز تهیه پای مرنگ پرتقال و پاناکوتای پرتقال با دستورهای دیگر را در لینک مطالعه نمایید.
مواد اولیه:
- ژله پرتقال: 1 بسته
- شکر: 12 قاشق غذاخوری
- آب جوش: 1 و نیم لیوان
- نشاسته ذرت: 4 قاشق ِغذاخوری
- شیر: 4 لیوان
- خامه صبحانه: 1 بسته
- ارد: 1 قاشق غذاخوری
- وانیل: 1 قاشق غذاخوری
- پرتقال: چند عدد
- پودر ژلاتین: 4 قاشق غذاخوری
- بیسکوئیت پتی پور: 1 بسته
طرز تهیه روکر پرتقال:
این دسر خوشمزه و ویژه را می توانید با یک رسپی ساده در این قسمت تهیه کنید. برای آماده کردن این دسر ابتدا باید پرتقال ها را پوست کنده و کنار بگذارید. شما می توانید از قالب هایی با طرح های مختلف استفاده نمایید. قالب آفتابگردان ایده جذابی برای این دسر می باشد.

مقداری ژله پرتقال را درون ظرفی ریخته و کمی آب به آن اضافه کنید. در ادامه روی حرارت کتری بن ماری نمایید. کف قالب مورد نظر را چرب کرده و کنار بگذارید. مواد ژله تهیه شده را درون قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.
در این مرحله باید مواد دیگر دسر را تهیه کنید. شیر را به همراه نشاسته ترکیب کرده و روی حرارت بگذارید. مقداری شکر و آرد به مواد مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا درون مواد شیر شما یکدست شود.
مقدار پودر ژلاتین درون ظرف ریخته و به آن شیر اضافه کنید. مواد را روی حرارت کتری با ماری کرده تا پودر ژلاتین باز شود. در ادامه شیر را روی حرارت گذاشته تا بجوشد.
به آن مقداری وانیل اضافه کنید. در مرحله بعد باید کمی از مواد شیر را برداشته و بعد از سرد شدن خامه را به آن اضافه کنید. خامه را به خوبی با همزن هم زده تا درون مواد شیر یکدست شود.

در ادامه مواد خامهای را به شیر روی حرارت اضافه کرده و خوب هم بزنید. برای اینکه شیر بریده نشود، می توانید به آن زمان داده تا کمی خنک شده بعد خامه را به آن اضافه کنید.
مواد شما باید بافتی مانند فرنی داشته باشد. مواد را از روی حرارت برداشته و بیسکویت های پتی پور را تکه تکه کرده و به مواد خود اضافه نمایید. در قسمت بعدی بعد از بسته شدن ژله یک لایه از پرتقال های اسلایس شده را قرار دهید.
در مرتبه بعدی مواد فرنی مانند را روی پرتقال ها ریخته و حالا دسر را درون یخچال نگهداری کنید تا به خوبی بسته شود. در صورت دلخواه می توانید پرتقال را در ابتدای قالب قرار دهید. ابتدا پرتقال ها را بگذارید و پودر ژله پرتقال را روی آن بریزید. بعد از بسته شدن دسر فرنی مانند خود را روی لایه اول ریخته و درون یخچال گذاشته تا بسته شود.