ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پای پفکی؛ همراه همیشگی چای و لحظه‌های شیرین

شما علاقه مندان به آشپزی های جدید و دستورهای آسان در این قسمت با طرز تهیه خمیر پای پفکی مرغوب آشنا می شوید. این خمیر کاربردهای زیادی در ساخت شیرینی دارد.

طرز تهیه پای پفکی؛ همراه همیشگی چای و لحظه‌های شیرین

خمیر پای یک خمیر کاربردی بوده که شما می‌ توانید با استفاده از آن انواع دسرها، شیرینی‌ ها و حتی غذاها را تهیه کنید. در این بخش با طرز تهیه خمیر پای پفکی آشنا می‌ شوید.

طرز تهیه پای پفکی

طرز تهیه پای پفکی؛ لطیف، خوش‌عطر و دلبرانه!

شما با داشتن دستور این نوع خمیر می‌ توانید به راحتی در منزل انواع پای سیب، پای هلو، پای میوه‌ ها و حتی پای مرغ و دیگر مخلفات را تهیه کرده و نوش جان کنید. در ادامه رسپی آسان برای آماده سازی این خمیر را مطالعه می‌ کنید. طرز تهیه پای مرنگ پرتقالی و پای میوه ای با دستورهای متنوع را نیز در لینک مشاهده می کنید.

مواد اولیه:

  • آرد: 2 و نیم فنجان
  • شکر: 1 قاشق سوپ خوری
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • آب یخ: 8 قاشق غذاخوری
  • کره: 1 فنجان

طرز پخت:

آماده کردن خمیر بسیار ساده بوده و شما می‌توانید با استفاده از غذاساز یا دست آن را تهیه کنید. یک و نیم فنجان آرد شکر و مقداری نمک را درون غذاساز بریزید و به مدت چند دقیقه آن را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شود. تکه‌ های کره را روی آرد پخش کرده و 15 ثانیه به آن زمان دهید تا حالت خمیری شکل پیدا کند.

پای پفکی مخصوص

در قسمت دیگر نباید هیچ نشانی از ذرات آرد خشک درون مواد دیده شود. پس باید به خوبی مواد خود را ورز دهید. دور کاسه دستگاه را بتراشید و مواد چسبیده را با خمیر مخلوط کرده و مجدد دور تند آن را بزنید تا خمیر شما یکدست شود.

یک فنجان از آرد باقیمانده را درون دستگاه ریخته 4 5 بار آن را یک دست هم بزنید و بعد از اینکه به مرحله ترک‌ دار و خرد شده رسید آن را درون کاسه متوسط منتقل نمایید.

شش قاشق آب یخ روی مواد ریخته با استفاده از کاردک خمیر را به داخل خودش فشار دهید. خورده‌ ها باید به هم بچسبد و توده‌ های بزرگ‌ تری به وجود بیاید. در صورتی که خمیر را مقداری با انگشت فشار دهید، خود را گرفته باشد و در این مرحله خمیر آماده است. در صورتی که خمیر شما هنوز شکننده است، به آن 1 تا 2 قاشق آب اضافه کرده و مجدد فشار دهید و ورز داده تا خمیر منسجم شود.

نحوه تهیه پای پفکی

خمیر را از کاسه بیرون آورده روی یک سطح صاف آن را به شکل توپ‌ های مختلف تقسیم کنید و دور هر کدام را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید. می‌ توانید خمیر را تا سه ماه نیز درون فریزر نگهداری کرده که هر زمان خواستید، این خمیر را به صورت آماده استفاده کنید.

در این مرحله با طرز تهیه خمیر پای پفکی مرغوب با یک رسپی ساده آشنا شدید. خمیر شما آماده بوده می توانید آن را درون پلاستیک‌ های فریزر قرار داده و به خوبی درب آن را ببندید تا هوا نگیرد.

تا مدت سه ماه این خمیر قابل استفاده است. شما می‌ توانید برای هر بار استفاده خمیر را خارج کرده و روی سطح پهن کنید و درون آن را با مواد دلخواه سیب، آلبالو، هلو و حتی مرغ و گوشت بپوشانید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان