جوی دو سر یکی از مواد مقوی بوده که افراد زیادی در رژیم های غذایی خود از آن استفاده می کنند. در این بخش با طرز تهیه آردجو دو سر با یک روش ساده آشنا می شوید. این روش خانگی بوده و در منزل نیز می توانید آن را تهیه کنید.
نحوه تهیه آرد جو دو سر در منزل:
برای اینکه آرد این جو را تهیه کنید نیاز به پوره کردن این مواد دارید و باید حتماً از روی دو سرپرک استفاده نمایید پس بعد از تهیه جو دو سرپرک مرغوب آن را آسیاب کرده و به این روش آرد شما آماده بوده و میتوانید در مواد غذایی مختلف استفاده کنید.

این آرد خواص سرشاری داشته و برای درمان یبوست و انواع بیماری های گوارشی مناسب می باشد. بسیاری از افراد این آرد را در رژیم غذایی خود گنجانده که در این صورت بدن سالمتری خواهند داشت.
شما می توانید دانه های جو را پاک کرده و تمیز کنید. در ادامه آن را درون آسیاب ریخته و آن را به خوبی مخلوط کنید تا به پوره تبدیل شود. آرد جوی آماده شده را می توانید درون شیشه درب دار نگهداری کنید. شما می توانید به روش های دلخواه آرد جو را تهیه کرده می توانید از غذاساز آسیاب و موارد دیگر برای تهیه این آرد استفاده نمایید.
این آرد در مدت زمان طولانی استفاده شده و می توانید در یخچال یا محیط خنک آن را نگهداری کنید. برای دور ماندن این آرد از حشرات باید آن را درون شیشه های دربدار قرار دهید.

نحوه استفاده آرد جو دو سر:
این آرد در اغلب رژیم های غذایی برای لاغری و چاقی توصیه می شود. مصرف این آرد به همراه آب شیر و نوشیدنی های دیگر مانند آبمیوه ها بسیار انرژی زا است. مصرف این آرد پیش از غذا موجب کاهش وزن و بعد از غذا موجب افزایش وزن می شود.
شما روزانه این آرد را در وعده های غذایی خود قرار داده و از خواص سرشار آن بهرهمند شوید. این آرد سالم می تواند در کنار دسرها و شیرینی های شما نیز آن را مقوی کرده و یک وعده سالم برای شما باشد.

در بسیاری از رژیم های غذایی و پزشکان توصیه زیادی به مصرف این آرد دارند. شما می توانید به روش های مختلفی این آرد را در وعده های غذایی خود گنجانده تا خواص آن وارد بدن شده و از آن بهره مند شوید.
این آرد برای تهیه شیرینی نیز کاربرد داشته و می توانید از خواص مهم آن استفاده کنید. شما می توانید این آرد را به طور آماده از بیرون تهیه و استفاده کرده که بسیار راحت است.