مایونزها در تمام دنیا دارای طعم های مختلف هستند. شما می توانید انواعی از مایونزها را در الگو آموزش ببینید. در ادامه این قسمت با طرز تهیه سس واسابی با دستور ژاپنی آشنا می شوید.
طرز تهیه سس واسابی به روش ژاپنی:
برای اینکه مایونزهای مختلفی در کنار انواع سالاد و غذاهای خود داشته باشید، حتماً این مایونز را تهیه کنید. یک چاشنی سنتی که در گذشته برای سرو انواع سوشی استفاده میشده است. طرز تهیه سس آووکادو و سس هویج با دستورهای ساده را می توانید در لینک دنبال کنید.

مواد اولیه:
مایونز: نصف پیمانه
آب لیموترش: 1 قاشق غذاخوری
واسابی: 1 قاشق چای خوری
آب: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای آماده کردن این سس ابتدا باید مقداری واسابی را تهیه کرده و آن را به خوبی آسیاب کنید. بعد از اینکه واسابی ها به خوبی پودر شد، آن را با مقداری آب مخلوط کرده تا به خوبی ترکیب شده و حالتی خمیری شکل بگیرد.
در ادامه مخلوط خود را با مقداری آب لیمو و مایونز ترکیب نمایید. حالا روی سس را یک سلفون پیچیده و درون یخچال بگذارید. بعد از اینکه سس شما مزهدار شد، می توانید آن را درون شیشه های مورد نظر سرو کرده و استفاده کنید.

این سس برای انواع سالاد و همچنین مزه دار کردن انواع جوجه و کباب ها استفاده می شود. شما می تواندی با یک مایونز خانگی هم این سس را تهیه کنید. برای این کار باید سفیده تخم مرغ و مقداری روغن زیتون را درون مخلوط کن با با گوشتکوب برقی به خوبی هم زده تا سفید و کشدارشود.
شما در این قسمت با طرز تهیه مایونز واسابی آشنا شدید، این مخصوص و خوشمزه طعم فوق العاده ای داشته که می توانید برای وعده های مختلف خود در نظر بگیرید. این مایونز کاملاً سالم بوده و به دلیل استفاده از واسابی یک مایونز متنوع است.
مدت زمان آماده سازی این سس کم بوده و بعد از آماده کردن می توانید آن را درون یخچال قرار داده تا به خوبی مزه دار شود. شما می توانید انواع دیگری از سس های خانگی را در آرگا آموزش ببینید.

در برخی از موارد درون این سس ها از سبزی های معطر هم استفاده می شود. شما می توانید مقداری پیازچه خرد شده یا سیر خرد شده را درون این مایونز بریزید که کاملاً سلیقهای است. همچنین می توانید از سبزیجات مختلف مانند: جعفری خرد شده درون این سس استفاده کنید.
این سس برای انواع ساندویچ هم مناسب بوده و برای چیز برگر می توانید از آن استفاده نمایید. این سس ویزه با یک ادویه مخصوص و متنوع تهیه شده که باید آن را از عطاری تهیه کرده یا واسابی را تهیه کنید و در منزل ان را اسیاب نمایید.
این سس خوشمزه خواص زیادی داشته و به عنوان یک سس سالم در کنار انواع غذا و سالاد می توانید از ان استفاده کنید. این سس محبوب در ژاپن برای انواع سوشی و غذاهایی دریایی استفاده می شود.