ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش کاری ژاپنی؛ غذایی خوش عطر و دل چسب شرقی

اگر علاقه مند به آشپزی های بین المللی هستید در این قسمت با طرز تهیه خورش کاری ژاپنی همراه ما باشید. این خورش طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه خورش کاری ژاپنی؛ غذایی خوش عطر و دل چسب شرقی

طرز تهیه خورش کاری ژاپنی یک غذای متنوع و خوشمزه است که با رسپی ساده این غذا در ادامه آشنا می شوید. این خورش طعم و عطر فوق العاده داشته و با برنج کته یا برنج دمی هم سرو می شود. در ادامه مراحل تهیه این خورش را آموزش می بینید.

طرز تهیه خورش کاری ژاپنی:

این خورش طعم خوشمزه داشته و بسیار عالی است. برای طعم بی نظیر این خورش باید از کاری معطر استفاده کنید. این خورش باید طعم تندی غالب داشته باشد.

پس می توانید به سلیقه از میزان بیشتری ادویه فلفل در آن استفاده کنید. طرز تهیه خورش نارنج و خورش باقلا با رسپی های مخصوص دیگر را می توانید در  لینک مطالعه نمایید.

طرز تهیه خورش کاری ژاپنی

مواد اولیه:

  • مرغ: 400 گرم
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • آب: 4 پیمانه
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری
  • هویج: 2 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
  • شیره انگور: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر کاری: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مدت آماده سازی این خورش خانگی خوشمزه 40 دقیقه بوده و به سادگی تهیه می شود. یک عدد پیاز را بشورید و به صورت نگینی برش بزنید. کمی روغن درون قابلمه ریخته و پیازها را درون این تفت دهید. مرغ ها را کرده و بشورید.

مرغ را درون آبکش قرار داده تا آب اضافی ان کشیده شود.‌ مرغ ها را باید به صورت نگینی و مکعبی برش بزنید. مرغ ها را درون روغن اضافه کرده و تفت دهید تا مرغ تفت بخورد.

پخت خورش کاری ژاپنی

سیب زمینی و هویج ها را نیز پوست کنده و بعد صورت نگینی ان را برش بزنید.‌ بعد از اینکه مرغ ها کمی تفت خورد از درون تابه خارج کرده و مواد سیب زمینی و هویج نگینی شده را درون تابه ریخته و تفت داده تا کمی تفت بخورد.

از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی، فلفل دلمه و ذرت تفت داده هم می توانید دهید. شما می توانید از سبزیجات دلخواه و متنوع درون این غذا استفاده کنید. درون تابه سبزیجات خود مرغ ها را اضافه کرده و به ان کمی ادویه پاپریکا، فلفل تند، شیره انگور، عسل، سس سویا و کمی کاری را اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود.

مقداری آب جوش روی مواد ریخته و زیر قابلمه را کم کرده تا با حرارت ملایم پخته شود. خورش شما آماده بوده و می‌توانید توانید، سرو کنید. در کنار این خورش می توانید از پلو هم استفاده کرده که یک غذای فوق العاده خوشمزه خوشمزه است.

رسپی خورش کاری ژاپنی

خورش کاری یک خورش خوشمزه خانگی بوده که یک خورش ژاپنی است و ژاپنی ها با پلو کته ای ان را تهیه می کنند. این خورش دارای عطر کاری بوده و یک خورش بسیار خوشمزه است.

شما می توانید این خورش را با گوشت گوسفندی هم تهیه کرده که سلیقه ای است. عطر ادویه کاری در این خورش بسیار عالی بوده و یک خورشت بسیار متنوع می باشد. شما می توانید برای مجالس و مهمانی های خود هم این خورش ویژه را تهیه کرده و نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان