ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مربای جوانه گندم؛ خوش عطر، مقوی و متفاوت

طرز تهیه مربای جوانه گندم که یک مربای سالم و خانگی است را در این قسمت اموزش می بینید. این مربای خانگی با یک دستور ساده تهیه می شود.

طرز تهیه مربای جوانه گندم؛ خوش عطر، مقوی و متفاوت

برای شما علاقه مندان به انواع ترشی و مربا در این بخش آموزش یک مربای ویژه را قرار داده ایم. شما می‌ توانید با طرز تهیه مربای جوانه گندم که یک مربای خوشمزه و متنوع است، در این بخش آشنا شوید. این مربای سالم و  مقوی برای کودکان هم مناسب است.

طرز تهیه مربای جوانه گندم:

برای آماده کردن این گندم خوشمزه نیاز به جوانی گندم دارید و در ادامه مراحل گام به گام تهیه این مربا را به شما آموزش می‌ دهیم.  شما علاقه مندان طرز تهیه مربای کیوی و مربای دارابی را هم می توانید در لینک دنبال کرده و آموزش ببینید.

دستور مربای جوانه گندم

مواد اولیه:

  •  جوانه گندم: 1 لیوان
  • ارده: 4 قاشق غذاخوری
  • عسل: نصف پیمانه
  • هل: 4 عدد

طرز تهیه:

شما می‌ توانید جوانه گندم را به صورت آماده از فروشگاه‌ ها تهیه کنید. همچنین می‌ توانید جوانه گندم را خودتان در منزل آماده نمایید. برای آماده کردن جوانه گندم در منزل نیاز به گندم مرغوب دارید.

مقداری گندم را درون ظرفی ریخته و روی آن کمی آب بریزید. بعد از 10 دقیقه که گندم درون آب باقی ماند. آب آن را خالی کرده و یک پارچه نخی خیس روی آن بگذارید. حالا ظرف را کنار گذاشته و به مدت 1 تا 2 هفته هر روز ظرف گندم را آبپاشی کنید.

طرز تهیه مربای جوانه گندم

بعد از اینکه جوانه‌ های شما حاصل شد، می‌ توانید گندم آماده شده را بسابید. یا آن را آسیاب کنید. می توانید جوانه های خود را درون غذاساز چرخ و میکس کنید. در ادامه باید شهد خود را آماده نمایید. درون قابلمه ای مقداری آب و عسل را با یکدیگر ترکیب کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر درون آب حل شود.

شما می‌ توانید از عسل یا شکر برای آماده کردن این شهد استفاده کنید. مواد را ترکیب کرده درون قابلمه بگذارید و به آن مقداری دانه هل و کمی گلاب هم اضافه کنید. بعد از اینکه شهد روی حرارت به جوش آمد و به قوام مورد نظر رسید، شهد را از روی حرارت بردارید.

زمان کافی برای تهیه شهد 20 دقیقه است. در ادامه جوان‌های گندم را که از قبل چرخ کرده‌ اید، باید به شهد مربا اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کرده 10 دقیقه به آن زمان دهید. حالا مجدد روی حرارت بگذارید تا کمی بجوشد. در ادامه زیر شعله را خاموش کرده و می‌ توانید کمی ارده به مربا اضافه کنید. این کار باعث شده تا مربای شما غلظت بهتری بگیرد.

مواد اولیه مربای جوانه گندم

در این مرحله از طرز تهیه مربای جوانه گندم مربای شما آماده بوده و بعد از سرد شدن می‌ توانید آن را درون شیشه مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری کنید. این مربا خواص زیادی داشته و یک مربای مقوی است که می‌ توانید در وعده‌ های مختلف در نظر بگیرید.

این مربای خوشمزه را می توانید با عسل و شهد طبیعی تهیه کرده که طعم بهتری به مربای شما می دهد و یک مربای طبیعی و سالم است. این مربا را می توانید در کنار نان و کره هم نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان