ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه هواری تن ماهی؛ غذای خوش عطر جنوبی در خانه!

طرز تهیه پلو هواری ساده و خوشمزه با یک دستور ساده را در این بخش آموزش می بینید. این پلوی خانگی با یک دستور ساده و آسان تهیه می شود.

طرز تهیه هواری تن ماهی؛ غذای خوش عطر جنوبی در خانه!

اگر از علاقه مندان به غذاهای دریایی متنوع هستید، در این بخش با طرز تهیه هواری تن ماهی همراه ما باشید. این غذا طعم فوق‌ العاده‌ای داشته و می‌ توانید برای پذیرایی‌ های خود نیز تهیه کنید.

طرز تهیه هواری تن ماهی:

این غذای مخصوص و خوشمزه متعلق به نواحی جنوبی کشور بوده و یک غذای ویژه است. شما می توانید با انواع ماهی و تن ماهی هم این غذای فوق العاده تهیه کنید و نوش جان نمایید. طرز تهیه بورک تن ماهی و استیک تن ماهی با دستورهای دیگر را می توانید در لینک آموزش ببینید.

دستور هواری تن ماهی

مواد اولیه:

پیاز: 1 عدد
گوجه فرنگی: 3 عدد
سیر: 4 حبه
برنج: 2 پیمانه
تن ماهی: 1 عدد
شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: 1 دوم قاشق چای خوری
فلفل سیاه: 1 دوم قاشق چای خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
زردچوبه: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

برای آماده کردن این هوا روی خوشمزه می‌ تواند از تن ماهی استفاده کنید. شما در صورت دلخواه می‌ توانید تن ماهی را به صورت دست ساز در خانه نیز آماده نمایید. یک عدد پیاز را به صورت نگینی برش زده و به همراه مقداری روغن مایع درون تابه تفت دهید تا پیازها کمی شیشه‌ ای شود.

بعد از اینکه پیازها کمی تفت خورد، به آن سیرهای رنده شده را اضافه کرده تا عطر سیرها بلند شود. تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه را نیز به مواد خود اضافه کرده و تفت دهید.

طرز تهیه هواری تن ماهی

گوجه فرنگی‌ ها را درون میکسر ریخته و خوب آنها را پوره کنید. گوجه فرنگی‌ ها را به مواد درون قابلمه خود اضافه کرده و زمان دهید تا گوجه فرنگی‌ ها تفت خورده و آب اضافی آن کشیده شود. یک عدد تن ماهی را باز کرده و به مواد درون تابه خود اضافه کنید و تفت داده تا تن ماهی‌ ها کمی تفت بخورد.

کمی شوید خشک شده هم به مواد خود اضافه نمایید. دو پیمانه برنج را شسته و به همراه مقداری آب با نمک خیس کنید تا برنج‌ ها قد بکشد. درون قابلمه مقداری آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا آب بجوشد.

روش تهیه هواری تن ماهی

حالا برنج‌ های که خیس کرده‌اید را درون قابلمه اضافه کرده و بعد آبکشی کنید. درون قابلمه مقداری ته دیگ ریخته کمی از برنج را بریزید و از مواد میانی هواری لابه لای پلو ریخته و روی حرارت بگذارید تا دم بکشد. بعد از دم کشیدن برنج می‌ توان آن را از روی حرارت برداشته و نوش جان کنید.

این پلو بسیار خوشمزه است و می‌ توانید در مرحله نهایی برای روی پلو از مقداری کره باز شده یا روغن حیوانی باز شده استفاده کنید. این پلو خوشمزه را می‌ توانید به راحتی در منزل تهیه کرده و نوش جان کنیدو

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان