مواد لازم برای خورش بزقرمه
کشک ساییده 3 پیمانه
گوشت سر دست و ماهیچه پرچربی بزغاله 1 کیلو
نخود نیم کوب 2 پیمانه
سیر کوبیده 1 بوته
سیر داغ به میزان لازم
زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوری
پیاز ساطوری 5 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه خورش بزقرمه
گوشت، پیاز، سیر کوبیده و نخود را با دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
سپس حرارت را ملایم کنید.
پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نمایید.
در دیگ را نیمه باز بگذارید و شعله را بسیار کم کنید تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غلیظ شود.
در پایان بزقرمه را در ظرف کشیده و روی آن را با سیر داغ و محلول زعفران تزئین نمایید.
نکات
1. بزقرمه را هم می توانید با نان بخورید و هم به صورت خورش در کنار برنج میل کنید.
2. شما به جای گوشت بزغاله، می توانید از گوشت های قرمز دیگر نیز استفاده کنید.
3. گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسیار لطیف و خوشمزه است. لذا در تهیه این غذا از گوشت بزغاله استفاده می شود و بزقرمه یعنی قرمهٔ بزغاله
نکات تکمیلی در مورد خورش بزقرمه
خورش بزقرمه جزو غذای محلی - کرمان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش بزقرمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
خورش بزقرمه ، طرز تهیه خورش بزقرمه