ماهان شبکه ایرانیان

درمان های سنتی و خانگی برای کاهش دردهای قاعدگی

قرص هایی که برای کاهش درد قاعدگی پیشنهاد می شوند دارای اثرات طولانی مدت نیستند و عوارض جانبی دارند. گزارش بنیتا را برای درمان خانگی کاهش درد قاعدگی بخوانید.

درمان های سنتی و خانگی برای کاهش دردهای قاعدگی

دیسمنوره (Dysmenorrhea) همان درد دوران قاعدگی است که معمولا در ناحیه‌ی زیر شکم رخ می‌دهد؛ اما می‌تواند در پاها و کمر نیز انتشار پیدا کند و گاهی اوقات با حالت تهوع، استفراغ، سردرد و سرگیجه همراه باشد. استفاده از داروهای شیمیایی، درد را به طور موقت از بین می‌برد اما آن را ریشه یابی نمی‌کند همچنین ممکن است بعضی از آن‌ها دارای عوارض جانبی نیز باشند. ما به شما درمان‌هایی سنتی و خانگی را پیشنهاد می‌کنیم که به طور شگفت انگیزی از درد شما در این دوران می‌کاهند پس در ادامه با بنیتا همراه باشید. 

بابونه

Credit: Enabled Kids

1- بابونه 

نتایج تحقیقات صورت گرفته بر روی بابونه نشان می‌دهند، که این سبزی معطر دارای خاصیت ضد درد است. در واقع ثابت شده است برخی مواد طبیعی مانند چای بابونه دارای مواد شیمیایی و خاصیت درمانی هستند. این گیاه به دلیل داشتن خواص ضد التهابی، به عنوان یک کاهنده درد، در دوران قاعدگی می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. 

نحوه‌ی استفاده: چای کیسه‌ای بابونه را داخل یک فنجان آب جوش قرار دهید، در آن را ببندید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه باقی بماند. برای اضافه کردن طعم بهتر، می‌توانید مقداری عسل یا آبلیمو را داخل فنجان بریزید. از یک هفته قبل از شروع دوران قاعدگی، روزانه دو فنجان از این چای را بنوشید.

2- زنجبیل

زنجبیل یکی دیگر از گیاهانی است که می‌تواند دردهای دوران قاعدگی را کاهش دهد. همچنین می‌تواند با احساس خستگی این دوران مبارزه کرده و دوره‌های نامنظم را منظم کند. 

نحوه‌ی استفاده:  مقداری از آن را رنده کرده و همراه با عسل و آبلیمو در چای خود بریزید. همچنین می‌توانید آن را داخل غذا نیز بریزید.

3- ریحان

کافئیک اسید موجود در ریحان دارای خاصیت ضد درد و از بین برنده‌ی درد است. 

نحوه‌ی استفاده: یک قاشق غذاخوری برگ ریحان خشک شده را در آب جوش بریزید و در ظرف را بگذارید، بعد از اینکه خنک شد آن را بنوشید. این نوشیدنی را چند بار در روز درست کرده و استفاده کنید تا انقباض‌های شکم برطرف شوند. همچنین می‌توانید عصاره‌ی آن را داخل آبمیوه خود نیز بریزید یا از برگ تازه‌ی آن، برای مصارف آشپزی استفاده کنید. 

دارچین

 Credit: HealthyMundo

4- دارچین

دارچین دارای خواص ضد اسپاسم و ضد التهاب بوده و برای استفاده در این دوران بسیار مناسب است. همچنین دارچین یک منبع غنی فیبر، کلسیم، آهن و منگنز است. 

نحوه‌ی استفاده: برای درست کردن چای دارچین، یک چهارم قاشق چای‌خوری از پودر آن را داخل یک فنجان آب جوش بریزید و 5 دقیقه صبر کنید؛ سپس مقداری عسل به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. چند روز مانده به شروع دوران قاعدگی از این چای درست کنید و یک یا دو بار در روز بخورید.

5- رازیانه

خواص ضد اسپاسم یا گرفتگی رازیانه می‌تواند عضلات رحم را شل کرده و درد را تسکین دهد.

نحوه‌ی استفاده: یک قاشق چای‌خوری، دانه‌ی رازیانه را در آب جوش بریزید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد، سپس آن را با یک قاشق چای‌خوری عسل ترکیب کنید و روزانه دو بار بنوشید. برای گرفتن نتیجه‌ی بهتر آن را گرم بنوشید.

6- جعفری

جعفری نیز در از بین بردن درد دوران قاعدگی و منظم کردن آن تاثیر مثبت دارد.

نحوه‌ی استفاده: یک چهارم فنجان، جعفری تازه را داخل یک فنجان آب در حال جوش بریزید. 5 دقیقه صبر کنید و سپس آن را بنوشید. این چای را نیز دو بار در روز بنوشید.

بذر کتانCredit: NaturallyCurly

7- بذر کتان

اسیدهای چرب موجود در بذر کتان به تولید هورمون پروژسترون کمک می‌کنند و برای کاهش درد مفید هستند. همچنین می‌توانند عملکرد رحم را بهبود بخشیده و به درمان ناباروری کمک کنند.

نحوه‌ی استفاده: هر زمان احساس درد کردید یک یا دو قاشق غذاخوری دانه‌ی کتان بخورید. همچنین می‌توانید آن را به سالاد یا ماست خود نیز اضافه کنید.

8- شیر

کلسیم موجود در شیر به کاهش انقباض‌ها و دردها کمک می‌کند.

نحوه‌ی استفاده: سعی کنید روزانه و در وعده‌ی صبحانه‌ی خود، یک لیوان شیر بخورید. اگر خوردن لبنیات برایتان سخت است می‌توانید از قرص کلسیم استفاده کنید.

درد قاعدگیCredit: Allyou

9- گرم نگه داشتن و ماساژ دادن شکم

استفاده از کمپرس آب گرم به کاهش درد بسیار کمک می‌کند. همچنین سعی کنید با بستن یک تکه شال به شکم خود آن را همیشه و مخصوصا قبل از خواب، گرم نگه دارید. در برخی منابع گفته شده است که روغن اسطوخودوس نیز می‌تواند از شدت درد بکاهد، چند قطره روغن را روی شکم خود بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه ماساژ دهید.  

10- چه غذاهایی را باید بخوریم

خوردن غذاهایی که حاوی اسیدهای چرب امگا-3 و امگا-6 هستند در این دوران توصیه می‌شوند همچنین غذاهایی مانند برگ سبز سبزیجات، ذرت، سویا و آجیل را حتما در رژیم غذایی خود داشته باشید.

11- چه غذاهایی را نباید بخوریم

شکر، نمک، غذاهای فرآوری شده، فست فود و هر ماده‌ی غذایی دیگری که دارای مواد نگهدارنده باشد، می‌تواند گرفتگی و درد این دوران را بدتر کند. همچنین سعی کنید مصرف کافئین به خصوص قهوه را قطع کنید؛ زیرا قهوه باعث تنگ شدن عروق خونی می‌شود، بنابراین بهتر است یک هفته قبل از شروع دوران قاعدگی خود مصرف آن را کنار بگذارید.

12- استراحت کنید

و در نهایت سعی کنید در این دوران با بدن خود مهربان باشید و تا جای ممکن استراحت کنید. کتاب بخوانید و به موسیقی مورد علاقه‌ی خود گوش کنید یا با دوستانتان صحبت کنید زیرا احساس خوشحالی و سرزندگی می‌تواند تحمل درد را برای شما آسان‌تر کند.  

منبع: بنیتا

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان