ماهان شبکه ایرانیان

کوه آبلش

یکی از راههای رسیدن به این مکان نسبتا بکر از طریق ایستگاه قایقرانی امامزاده سلطان ابراهیم است. از سمت ایذه با گذشت از پیان و منطقه گردشگری و کوهستانی گلزار، در ادامه به ایستگاه قایقرانی می رسید

یکی از راههای رسیدن به این مکان نسبتا بکر از طریق ایستگاه قایقرانی امامزاده سلطان ابراهیم است. از سمت ایذه با گذشت از پیان و منطقه گردشگری و کوهستانی گلزار، در ادامه به ایستگاه قایقرانی می رسید. مسیر گلزار جاده ای آسفالته باریک و دو طرفه که اکثرا زائران سلطان ابراهیم در آن تردد دارند. از مناطق مرتفع گلزار کم کم دریاچه سد شهید عباسپور قابل مشاهده است.

برای انتقال زائران سلطان ابراهیم قایق های زیادی در انتهای جاده که جایی است شبیه ایستگاه قایق ها وجود دارند که مالکان آنها اکثرا سادات منطقه هستند.

در کنار قایق های خطی امام زاده سلطان ابراهیم یک سری قایق هم گردشگران و طبیعت گردان را به سایر نقاط قابل دسترس از طریق دریاچه از جمله منطقه سید احمد می رسانند. سید احمد امام زاده ای بوده است در یک روستا در میان انبوه روستاهایی که به ناچار بعد از آبگیری اولین سد رود کارون در سال 1356 به زیر آب دریاچه سد رفته اند و اکنون هیچ اثری از آن نیست، درست مانند روستاهایی که زیر آب هستند. در سایر مناطق نزدیک ، مثلا سوسن، مردم سید احمد را امام زاده ای زیر آب رفته می دانند و منظور گردشگران را از منطقه ی زیبای آن حوالی نمی دانند، این موضوع باعث سر در گمی ما شده بود.

از ایستگاه قایق ها تا ساحل سید احمد حدود 22 کیلومتر قایق سواری با مناظری زیبا انتظار شما را می کشد. قایق ها مجاز به حمل شش نفر هستند ولی همیشه موارد استثنا وجود دارد و متأسفانه به جلیقه نجات هم مجهز نیستند.

کوه آبلش

کوه آبلش

کوه آبلش

کوه آبلش

کوه آبلش

کوه آبلش

کوه آبلش

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی