ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه هات‌چاکلت مکزیکی

مخلوط کاکائوی داغ و تند در شب‌های سرد پاییز و زمستان بسیار آرام‌بخش و دلچسب است و فقط یک دستور مکزیکی می‌تواند این رویا را برآورده کند؛ گرم و لذیذ، همراه با طعم و عطر فلفل و زنجبیل.

هات چاکلت

مخلوط کاکائوی داغ و تند در شب‌های سرد پاییز و زمستان بسیار آرام‌بخش و دلچسب است و فقط یک دستور مکزیکی می‌تواند این رویا را برآورده کند؛ گرم و لذیذ، همراه با طعم و عطر فلفل و زنجبیل. 

مواد لازم 

شکلات تلخ خرد شده: 200 گرم

پودر کاکائو: دو سوم لیوان 

پودر آیسینگ: سه چهارم لیوان 

نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

آرد ذرت: 2 قاشق چایخوری

پودر فلفل: نصف قاشق چایخوری

پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری

دارچین: یک و نیم قاشق چایخوری
هات چاکلت

طرز تهیه 

تمام مواد را در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید تا شکلات به تکه‌های خیلی ریز تبدیل شود. سپس آن را به پارچی دربسته منتقل کنید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.

برای سرو کردن، یک قاشق غذاخوری از این مواد را در لیوان یا فنجان همراه با شیر داغ مخلوط کنید و بلافاصله سرو کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی