مخلوط کاکائوی داغ و تند در شبهای سرد پاییز و زمستان بسیار آرامبخش و دلچسب است و فقط یک دستور مکزیکی میتواند این رویا را برآورده کند؛ گرم و لذیذ، همراه با طعم و عطر فلفل و زنجبیل.
مواد لازم
شکلات تلخ خرد شده: 200 گرم
پودر کاکائو: دو سوم لیوان
پودر آیسینگ: سه چهارم لیوان
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
آرد ذرت: 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل: نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
دارچین: یک و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه
تمام مواد را در غذاساز یا مخلوطکن بریزید و هم بزنید تا شکلات به تکههای خیلی ریز تبدیل شود. سپس آن را به پارچی دربسته منتقل کنید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.
برای سرو کردن، یک قاشق غذاخوری از این مواد را در لیوان یا فنجان همراه با شیر داغ مخلوط کنید و بلافاصله سرو کنید.