نتایج یک مطالعه نشان داده است، زنانی که ویتامین دی کافی دریافت نمی کنند، مدت زمانی طولانی تر طول می کشد تا باردار شوند و با افزایش خطر سقط جنین مواجه هستند.
به گزارش به نقل از ایرنا از روزنامه ایندیپندنت، محققان موسسه ملی بهداشت کودکان و تکامل انسان «یونیس کندی شریور» در آمریکا در این مطالعه سطح مواد مغذی ضروری خون هزار و 200 زن را قبل از بارداری و هشت هفته بعد از بارداری تجزیه و تحلیل کردند. تمامی این زنان یک سقط جنین داشتند و امیدوار بودند دوباره باردار شوند.
این مطالعه نشان داد، زنانی که سطح ویتامین دی آنها قبل از بارداری در راستای سطوح توصیه شده بود، 15 درصد بیشتر احتمال داشت که تولد زنده جنین داشته باشد و خطر سقط جنین در این زنان با افزایش سطح این ویتامین کاهش می یافت.
محققان خاطر نشان کردند که یافته های مطالعه آنها نشان می دهد که ویتامین دی یک نقش محافظتی در بارداری ایفا می کند.
یافته های این مطالعه که در مجله Lancet Diabetes and Endocrinology منتشر شده، تاکیدی است بر یافته های مطالعات قبلی که نشان داده بودند داشتن سطح بالاتر ویتامین دی برای زنانی که تحت لقاح خارج رحمی قرار می گیرند، مفید است.
ویتامین دی برای بدن به منظور جذب کلسیم و سایر مواد معدنی از خوراکی ها و نوشیدنی های مصرفی ضروری است.
اکنون مصرف مکمل های ویتامین دی به زنان باردار و کودکان زیر پنج سال توصیه می شود اما نتایج این مطالعه نشان می دهد فواید برخورداری از سطح کافی ویتامین دی در مرحله پیش از بارداری مهم تر است.
به همت جامعه نیکوکاری ابرار؛
51 مدرسه آسیب دیده در مناطق محروم کشور بازسازی میشود
استانها/ بازسازی مدارس
مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار گفت: بازسازی مدارس آسیب دیده در استانهای بوشهر، آذربایجان شرقی و کرمانشاه را در دستور کار قرار دادهایم که 51 مدرسه را شامل می شود.
به گزارش ایسنا، علی اصغر خامنوی، شامگاه پنج شنبه (10 خرداد) در جشن اعطای بورس تحصیلی به دانش آموزان و دانشجویان مستعد جامعه نیکوکاری ابرار که در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی همواره دغدغه مسئولیتهای اجتماعی را داشتهاند به همین دلیل جامعه نیکوکاری ابرار ایجاد شد.
وی افزود: از سال 88 روسا و هیات رئیسه اتاق بازرگانی تصمیم گرفتند که جامعه نیکوکاری را راه اندازی کنند و فعالیتهای اعضاء جهت توسعه کارهای خیر و گسترش آن در این قالب شکل بگیرد.
مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار، فعالیت اولیه جامعه نیکوکاری ابرار را بر دو محور ذکر کرد و گفت: در این راستا توانمندی و توانمندسازی مناطق محروم و بورسیه تحصیلی دانش آموزان مستعد در هیات مدیره اتاق بازرگانی مورد تصویب قرار گرفت.
وی هدف از بورسیه تحصیلی دانش آموزان مستعد را جلوگیری از ترک تحصیل این دانش آموزان و تشویق استعدادهای برتر تحصیلی برای رسیدن به مقاطع دانشگاهی و بالاتر عنوان کرد.
خامنوی ادامه داد: در این راستا بورسیه تحصیلی دانش آموزان در حال حاضر در 28 استان کشور توسط جامعه نیکوکاری ابرار انجام شده و تا پایان سال هم در دیگر استانهای باقی مانده صورت می گیرد.
وی ذکر کرد: جامعه نیکوکاری ابرار بورسیه تحصیلی را با همکاری نهادهایی همچون آموزش و پرورش، کمیته امداد و بهزیستی انجام میدهد و این نهادها در شناسایی دانش آموزان مستعد این مجموعه را همراهی می کنند.
مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار در ادامه به دیگر فعالیت های جامعه نیکوکاری ابرار اشاره و تصریح کرد: طرح توسعه پایدار روستایی با رویکرد اشتغال و کارآفرینی از سال 92 به صورت پایلوت در روستایی در خراسان جنوبی آغاز شد و در حال حاضر در سه استان کشور در جریان است.
وی این سه استان را کردستان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان برشمرد و اعلام کرد: این طرح در 11 روستای محروم در این مناطق دنبال شده و تلاش می شود با همکاری صندوق کارآفرینی امید در آینده در روستاها اقدامات خوبی صورت گیرد.
خامنوی اظهار کرد: یکی دیگر از فعالیت های ابرار حضور در مناطق آسیب دیده ناشی از حوادث غیرمترقبه همچون سیل و زلزله است که در این مناطق در بازسازی مدارس و مراکز آموزشی صدمه دیده فعالیت میکنیم.
وی افزود: در این راستا بازسازی مدارس در استان های بوشهر، آذربایجان شرقی و کرمانشاه را در دستور کار قرار داده ایم که 51 مدرسه را شامل می شود.
مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار ذکر کرد: در حال حاضر کار بازسازی 39 مدرسه را آغاز کرده ایم که امیدواریم تا مهرماه سال جاری اکثر مدارس آماده بهره برداری شوند.
وی به هم افزایی با خیران در راستای فعالیتهای عام المنفعه هم اشاره و عنوان کرد: با همراهی خیران شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه را تشکیل داده ایم که در حال حاضر 130 موسسه عضو این تشکل هستند و از تجربیات همدیگر استفاده می کنند.
خامنوی با اشاره به دستور کار قرار گرفتن دو طرح دیگر در سال جاری در جامعه نیکوکاری ابرار، گفت: نابرخورداری و محرومیت هایی که در خانواده ها مانع تحصیل فرزندان میشود را شناسایی می کنیم و همچنین با همراهی فعالان اقتصادی برای اشتغال جوانانی که در مناطق دورافتاده و محروم هستند آموزش هایی را ارائه خواهیم داد.
لینک کوتاه