دسرهای مجلسی به خاطر تزیین خاصی که دارند بسیار مورد استقبال قرار می گیرند و در تشریفات خاص از دسرهای تزیینی استفاده می شود. طرز تهیه سه دسر راحت و ارزان با طعم های متفاوت می تواند پیشنهاد خوبی برای تشریفات یک مهمانی باشد.
دسر موس شکلاتی
مواد لازم
- شیر: 2 پیمانه
- پودر کاسترد یا پودر خامه: 2 قاشق غذاخوری
- شیر خشک: 4 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
- کارامل: یک بسته
- شکلات رنده شده: 50 گرم
- شکر: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- خامه: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر راحت و ارزان موس شکلاتی
ابتدا برای شروع این دسر باید همه مواد به جز خامه را با هم مخلوط کرده و به هم بزنید تا شکر و سایر مواد حل شوند. در ادامه مواد را روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا به غلظت کافی برسد. در مرحله بعدی تهیه موس شکلاتی، خامه را به مواد اضافه کنید و سریع هم بزنید. اجازه دهید به مدت چند ثانیه روی حرارت بماند و آن گاه آن را بردارید.

دسر تهیه شده را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا کامل ببندد. در پایان نیز می توانید دسر را با هر چه که دوست دارید، تزیین کنید.
دسر راحت و ساده با خرمالو
مواد اولیه
- آب: 40 میلی لیتر
- شیر: یک پیمانه
- خامه: نصف پیمانه
- خرمالو پوره شده: دو عدد
- وانیل شکری: یک هشتم قاشق چای خوری
- عسل: دو قاشق سوپ خوری
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- شکر: 32 گرم
- آرد: 2 قاشق سوپ خوری
- پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری(10 گرم)
طرز تهیه دسر خرمالو
برای شروع کار، پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری رقیق و ذوب شود. زرده های تخم مرغ را با شکر هم بزنید. آرد و شیر را به مخلوط زرده اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.

مواد را از روی حرارت برداشته و به ترتیب وانیل، خامه، عسل و ژلاتین را به آن افزوده و مخلوط کنید. در ادامه طرز تهیه دسر خرمالو، پوره خرمالو را به سایر مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یک دست شود. مواد را در قالب ریخته و به مدت 7 الی 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا فرم بگیرد. بعد از طی این مدت قالب را یک لحظه در آب گرم قرار دهید تا دسر از آن جدا شود.

دسر را در ظرف مربوطه برگردانید و آن را تزیین کنید.
دسر پاناکوتای وانیلی
مواد لازم
- شیر: یک پیمانه( بهتر است پر چرب باشد)
- خامه: یک پیمانه
- شکر: یک سوم پیمانه
- آب جوش: دو قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
- وانیل: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی(دسر راحت و ارزان)
خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسب بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. وانیل را به آن اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید و از آن غافل نشوید. وقتی این مخلوط جوش آمد، بعد از یک یا دو جوش شکر را اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه پاناکوتا وانیلی، می توانید کمی از مواد را بچشید و میزان کمی و زیادی شکر را متوجه شوید. شکر را آرام آرام اضافه کنید. زمانی که شکر حل شد، ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. در این مرحله از دسر راحت و ارزان باید دو قاشق آب جوش را درون کاسه بریزید و ژلاتین را در آن حل کنید. این محلول را تا زمان شفاف شدن ادامه دهید. مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و هم بزنید.
آن را در ظرف مناسب بریزید و به مدت 5 الی 6 ساعت در یخچال قرار دهید.

از اینکه تا پایان مطلب تهیه دسر راحت و ارزان همراه ما بودید، سپاس گذاریم و امیدواریم این سه دستور تهیه دسر رضایت شما عزیزان را فراهم کرده باشد. شما عزیزان می توانید ما را در لینک انواع دسر دنبال بفرمایید.