ماهان شبکه ایرانیان

بیماریهای قلبی و دیابت در کمین کودکان چاق

دبیر انجمن پیشگیری از چاقی می گوید: بیماریهای قلبی و دیابت در کمین کودکان چاق است و آنها را در ۳۰ تا ۴۰ سالگی گرفتار این بیماریها می کند.به گزارش سلالمت نیوز به نقل از ایرنا،محمد هاشمی افزود: شیوع چاقی در کودکان هشت تا ۱۰ سال کشور بالاست. این عامل خطرناکی برای آنهاست و در ۳۰ تا ۴۰ سالگی به بیماریهای مزمن از جمله قلبی و دیابت مبتلا می شود.

بیماریهای قلبی و دیابت در کمین کودکان چاق

دبیر انجمن پیشگیری از چاقی می گوید: بیماریهای قلبی و دیابت در کمین کودکان چاق است و آنها را در 30 تا 40 سالگی گرفتار این بیماریها می کند.



به گزارش سلالمت نیوز به نقل از ایرنا،محمد هاشمی افزود: شیوع چاقی در کودکان هشت تا 10 سال کشور بالاست. این عامل خطرناکی برای آنهاست و در 30 تا 40 سالگی به بیماریهای مزمن از جمله قلبی و دیابت مبتلا می شود.


وی با بیان اینکه خانواده ها باید چاقی کودکان را جدی بگیرند، اظهار کرد: خانواده ها نباید به تشخیص خود به وزن کودکان تکیه کنند و تصورشان بر آن باشد که کودکان هر چه زیاد بخورند بهتر است، این مسئله بزرگترین اشتباه والدین است و سلامت آنها را در بزرگسالی به خطر می اندازد.
هاشمی، چاقی شدید را بیماری تلقی کرد و ادامه داد: مطالعات کشوری نشان می دهد افرادی که از 6 تا 9 سالگی چاق شده اند، درمان آنها برای لاغری دشوار است و باید حتما خانواده در این زمینه با پزشک در تماس باشد.


وی با بیان اینکه بهترین راه حفظ تندرستی کودکان آن است که پدر و مادر هرچه زودتر مشکل افزایش وزن کودک را کنترل کنند، اظهار داشت: کودکان برای سلامت خود به غذاهای سرشار از مواد معدنی، اغذیه انرژی زای غنی از الیاف و فیبر و برای رشد به غذاهای سرشار از پروتئین نیاز دارند.


هاشمی ادامه داد: کودکان باید ورزش کنند زیرا هم انرژی مصرف می کند و هم عضلات مختلف بدن را به فعالیت وا می دارد.
گزارش وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی نشان می دهد حدود 20 درصد کودکان زیر دو سال یعنی کودکان 15 تا 22 ماهه در ایران دچار اضافه وزن و چاقی هستند. این آمار نشان می دهد که شیوع چاقی و اضافه وزن در کودکان ایرانی طی دو دهه حدود دو برابر شده است.


بر اساس اعلام وزارت بهداشت، روند افزایش چاقی و اضافه وزن در بین دانش آموزان ایرانی همچنان ادامه دارد و اکنون بین 20 تا 25 درصد دانش آموزان در مناطق مختلف کشور دچار چاقی یا اضافه وزن هستند.


همچنین حدود 20 درصد دانش آموزان هفت تا 18 ساله ایرانی دچار چاقی شکمی هستند و علت اصلی آن نیز مصرف بیش از حد شیرینی، شکلات، نوشابه، آبمیوه و نوشیدنی های قندی، فست فودها و مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی و مصرف کم سبزی و میوه و افزایش کم تحرکی در بین کودکان است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان