سرویس سبک زندگی فردا: این مطلب را به نقل از زندگی آنلاین بخوانید.
مواد لازم تارت بادام و توت فرنگی
روغن یک سوم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
آرد 1 پیمانه
زرده تخممرغ 1 عدد درشت
جو پرک یک دوم پیمانه
مواد لازم برای داخل تارت
شیر 2 پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
زرده تخممرغ 4 عدد درشت
شکر یک سوم پیمانه
نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه
توتفرنگی خرد کرده 2 پیمانه
بادام اسلایس کرده یک چهارم پیمانه
روش تهیه تارت بادام و توت فرنگی
فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم کنید. در کاسه کوچکی، روغن، شکر، نمک و زرده تخممرغ را بریزید. سپس آرد و جو پرک را به آن بیفزایید و هم بزنید تا خمیر شود.
آن را در قالب تارت بریزید و فشار دهید. حدود 20 دقیقه آن را بپزید تا کمی طلایی رنگ شود. اکنون تارت را به توری سیمی منتقل کرده و حدود 1 ساعت صبر کنید تا خنک شود.
برای تهیه مواد داخل تارت، شیر، نمک و وانیل را در قابلمه متوسطی بریزید و روی حرارت کمی گرم کنید. در این هنگام، زرده تخممرغ و شکر را در کاسه متوسطی بریزید و با همزن بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه نشاسته ذرت را بیفزایید و به همزدن ادامه دهید. حالا به آرامی نیمی از شیر را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید. مخلوط تخممرغ را در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.
2 دقیقه آن را هم بزنید تا کاسترد غلیظ شده و حبابها در مرکز آن پدیدار شوند.
با استفاده از یک کاردک، کاسترد را از الک عبور بدهید و روی تارت بریزید و روی آن را با کاردک صاف کنید. روی آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود.
اکنون توتفرنگیها و بادام را روی تارت بریزید.