دستور تهیه چیز کیک انجیر سیاه

اکنون که فصل انجیر سیاه است، می توانید با این میوه خوشمزه تابستانی یک دسر عالی درست کرده و با آن از مهمان ها یا اعضای خانواده خود پذیرایی کنید.

وب‌سایت روزیاتو: اکنون که فصل انجیر سیاه است، می توانید با این میوه خوشمزه تابستانی یک دسر عالی درست کرده و با آن از مهمان ها یا اعضای خانواده خود پذیرایی کنید.
 
مواد لازم

برای کیک:

  •     1/2 پیمانه مغز گردو
  •     1 پیمانه بیسکوئیت مادر (یا بیسکوئیت ساده)
  •     1/4 پیمانه شکر
  •     6 قاشق غذاخوری کره آب شده

برای مواد میانی:

  •     280 گرم پنیر بز
  •     2 عدد تخم مرغ
  •     1/3 پیمانه عسل
  •     2 قاشق چایخوری وانیل
  •     1٫5 قاشق چایخوری آب لیموترش
  •     1/2 قاشق چایخوری نمک

برای تاپینگ:

  •     6 تا 8 عدد انجیر سیاه بزرگ
  •     1/2 پیمانه عسل
  •     1 قاشق غذاخوری نمک دریایی
 
چیز کیک انجیر سیاه
 
طرز تهیه

      1.  فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید. کف یک قالب مستطیلی باریک را با روغن گیاهی چرب کنید.

      2. در غذاساز، بیسکوئیت، گردو و شکر را هم بزنید تا شبیه ماسه شوند. سپس، کره را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

      3. مخلوط بیسکوئیت را کف قالب بریزید و با پشت قاشق به سمت پائین فشار دهید تا منسجم شوند.

      4. برای تهیه فیلینگ، در یک کاسه بزرگ، پنیر بز و تخم مرغ را هم بزنید تا پف کنند. عسل، وانیل، آب لیموترش و نمک را افزوده و هم بزنید. سپس آن ها را روی مخلوط بیسکوئیت بریزید.

      5. قالب چیزکیک را درون یک سینی بزرگ بگذارید. درون سینی آب بریزید. سپس آن ها را به مدت 60 دقیقه در فر قرار دهید.

      6.  اجازه دهید تا چیزکیک به مدت 4 ساعت خنک شود.

      7. در این فاصله، انجیرها را به صورت ورقه های نازک برش دهید. آن ها را روی چیزکیک بچینید.

      8.  در آخر روی چیزکیک انجیری، عسل و نمک دریایی بریزید و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان