کیک شارلوت یکی از انواع دسر و کیکهای اسفنجی است که به عنوان کیک سرد شناخته میشود. دور تا دور کیک شارلوت با بیسکویت لیدی فینگر و داخل آن با پورههای میوههای مختلف، ژله و کیک اسفنجی یا موس شکلات و کرم باواریا پر میشود. برای آشنایی با طرز تهیه این دسر خوشمزه با ظاهر هیجان انگیزش با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک شارلوت
- 900 گرم ماست میوهای توت فرنگی کاله
- 1 بسته ژله توت فرنگی
- 1 عدد کیک اسفنجی (به قطر 16 سانتیمتر)
- بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار لازم
- 125 میلیلیتر شیر کمچرب کاله
- یک و نیم قاشق سوپخوری پودر ژلاتین
- 150 گرم توت فرنگی (پوره شده)
طرز تهیه کیک شارلوت
کف قالب را با یک لایه یک سانتیمتری از کیک اسفنجی بپوشانید سپس دیواره قالب را بیسکویت لیدی فینگر بچینید. طوری که فضای خالی بین بیسکویتها باقی نماند.
در ظرفی حاوی یک پیمانه آب جوش، ژله توت فرنگی را بریزید و هم بزنید. سپس ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود. بعد از این که خنک شد، پوره توت فرنگی را به آن اضافه کنید و بگذارید به حالت نیمبند درآید. سپس مایع را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
پودر ژلاتین و شیر را داخل ظرف نسوزی ریخته و پس از 10 دقیقه، ظرف را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مخلوط شوند. ماست میوهای را نیز به مخلوط ژلاتین اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس روی ژله داخل قالب بریزید. قالب را در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود.
برای سرو، کمربند قالب را باز کرده و کیک شارلوت را به ظرف سرو انتقال دهید. سپس به دلخواه روی دسر را با توت فرنگی تزیین و سرو کنید.