ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه فالوده شیرازی

فصل داغ تابستان، یکی از دسر‌های خنک و خوشمزه‌ای که حالتان را جا خواهد آورد، فالوده شیرازی خانگی است. فالوده شیراز، اصفهان و یزد از معروف‌ترین نوع فالوده‌ها هستند که نوع شیرازی آن با چاشنی‌هایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل می‌شود و از دو نوع دیگر شناخته شده‌تر است. با ما همراه باشید.

فصل داغ تابستان، یکی از دسر‌های خنک و خوشمزه‌ای که حالتان را جا خواهد آورد، فالوده شیرازی خانگی است. فالوده شیراز، اصفهان و یزد از معروف‌ترین نوع فالوده‌ها هستند که نوع شیرازی آن با چاشنی‌هایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل می‌شود و از دو نوع دیگر شناخته شده‌تر است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه فالوده شیرازی

مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی

  • 250 گرم نشاسته
  • 2 لیوان آب
  • یک‌سوم لیوان گلاب
  • آبلیمو به میزان لازم

 طرز تهیه فالوده شیرازی

ابتدا داخل یک ظرف، آب و نشاسته را مخلوط کنید.

مخلوط را داخل یک قابلمه نچسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس به وسیله یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده به جوش بیاید.

گلاب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کشدار شود. حدود 20 دقیقه این مرحله طول می‌کشد.

وقتی مایه به شکل یک توپ درآمد. یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن ملایم کنید تا خامی نشاسته گرفته شود.

چرخ گوشت را آماده کرده و ریزترین پنجره آن را وصل کنید. یک کاسه برداشته و مقداری آب و یخ داخل آن بریزید سپس طوری کنار چرخ گوشت قرار دهید تا رشته‌های فالوده به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بریزند.

مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید.

به صورت مداوم و به آرامی رشته‌ها را با دست زیرورو کنید. برای این کار بهتر است از دستکش استفاده کنید تا دستتان یخ نزند.

بعد از این که کل مایه چرخ شد، مقداری یخ را خرد کرده و با کمی گلاب و شربت و آبلیمو به آن اضافه کنید.

فالوده را در کاسه‌ای مناسب ریخته و مقداری شربت آبلیمو یا آلبالو روی آن ریخته سپس با یک لیموترش تزیین کنید. می‌توانید مقداری بستنی زعفرانی کاله با تکه‌های خامه و پسته کنار فالوده سرو کنید. 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان