این شیرینی یکی از شیرینی‌هایی است که با کمترین مهارت شیرینی پزی می‌توانید در خانه تهیه کنید و به جای شیرینی‌های پرکالری شیرینی فروشی‌ها با آن از میهمانان خود پذیرایی کنید.

مواد لازم:

فندق تفت داده شده : 180 گرم

آرد الک شده: 200 گرم

شکر قهوه ای : 60 گرم

کره : 180 گرم

شکلات تلخ: 100 گرم

روغن نارگیل خوراکی: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

فندق، آرد، شکر و کره را به خوبی با هم مخلوط کنید و به شکل شیرینی‌های گرد در آورید و روی سینی فر بچینید. با کمک یک قاشق چایخوری یا انگشت خود یک فرورفتگی در وسط هر شیرینی ایجا کنید.

شیرینی‌ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال و به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید یا طلایی رنگ شوند.

بعد از پخت شیرینی‌های صبر کنید تا خنک شوند. در این مدت شکلات را به کمک روغن نارگیل آب کنید. در فرورفتگی وسط هر شیرینی مقداری شکلات بریزید. برای زیبایی بیشتر شیرینی می‌توانید برای ریختن شکلات از قیف کمک بگیرید.

 

,