یکی از خوشمزهترین و آسانترین انواع دسر پودینگها هستند. پودینگ یک دسر قدیمی فرانسوی الاصل است که انواع مختلفی دارد و به دلیل آسان بودن طرز تهیه آن، برای میهمانیها و مجالس بسیار مناسب است. بافت این دسر بسیار نرم و با قوام و غلیظ است. با طرز تهیه پودینگ دو رنگ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ
- 150 گرم نشاسته
- 180 گرم شکر
- یکونیم کیلو شیر پرچرب کاله
- 50 گرم خامه صبحانه کاله
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری زعفران آب گرفته غلیظ
- 80 گرم شکلات تختهای رنده شده
- 150 گرم خامه فرم گرفته برای تزیین
- 2 قاشق غذاخوری خلال بادام و پسته
طرز تهیه پودینگ دو رنگ
نشاسته را با کمی شیر حل کنید. شکر، مابقی شیر، کره و نمک را داخل یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس نشاسته حل شده را به آن اضافه کرده و منتظر بمانید تا مواد کمی بجوشند.
مواد را به دو نیم تقسیم کرده و در یک ظرف زعفران غلیظ آبگرفته شده را اضافه کنید.
شکلات تختهای را رنده کرده و به روش بنماری ذوب کنید سپس به مابقی مواد اضافه کرده و هم بزنید.
مجددا هر دو مایه زعفرانی و شکلاتی را به صورت جداگانه روی حرارت قرار دهید تا غلیظ و یکدست شوند.
ظرف مناسب دسر را انتخاب کرده و مایهها را به صورت لایهلایه یا جداگانه داخل ظرف بریزید.
ابتدا در ظرف مورد نظر دسر قهوهای را ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد سپس دسر زعفرانی را گرم کرده و روی دسر شکلاتی بریزید. میتوانید برای چند بار این کار را تکرار کنید.
مجددا دسر را داخل یخچال قرار دهید و با خلالهای پسته و بادام روی دسرها را تزیین کنید.
نکات طرز تهیه پودینگ
- در روش بن ماری شکلات را داخل ظرف قرار داده و روی گرمای بخار آب قرار دهید تا کاملا آب شود.
- نشاسته را حتما با مقدار کمی شیر حل کنید تا گوله نشود.
- بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید.