وب سایت آشپزباشی: پاناکوتای لیمویی از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
زیبایی این دستور به سادگی آن است و این که نیازی به استفاده از فر ندارد.
- خامه 2 پیمانه
- شیر 1 پیمانه
- شکر 1/3 پیمانه
- رنده پوست لیمو 2 قاشق چای خوری
- وانیل 1/3 قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین 2 قاشق چای خوری
- میوه یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
1-خامه را به همراه شیر، شکر، رنده پوست لیمو و وانیل در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. مواد را برای حدود 3 دقیقه تا زمانی که شکر کاملا حل شود هم بزنید.
2-در این میان پودر ژلاتین را در 2 قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید.
3- ژلاتین حل شده را به ترکیب خامه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ژلاتین در آن حل شود.
4- مواد را از روی حرارت برداشته و در 6 قالب و یا ظرف که کمی چرب شده، بریزید و حداقل برای 4 ساعت در یخچال بگذارید.
5-با چاقو دور پاناکوتاها را از قالب ها جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید. پاناکوتا را به همراه میوه های تازه سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاناکوتای لیمویی:
1- به جای شیر می توانید از آبدوغ استفاده کنید، آن را در بعد از این که مواد را از روی حرارت برداشتید، اضافه کنید.
2- پوست لیمو را با رنده ی ریز، رنده کنید.
3- اگر دسترسی دارید به جای وانیل از یک و یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
4- میزان دقیق پودر ژلاتین دو و یک چهارم قاشق چای خوری است. به جای این میزان می توانید از 4 ورق ژلاتین هم استفاده کنید.
5- از میوه هایی مانند توت فرنگی، بلوبری، تمشک و هلو استفاده کنید. میوه ها را خرد کنید.
6- دسر باید حداقل برای 4 ساعت در یخچال قرار گرفته، تا آماده شود.