وب سایت روزیاتو: این کیک های براونی برای مواقعی که مهمان دارید و می خواهید دسر را هم خودتان تهیه کنید، بسیار مناسب هستند. همچنین به عنوان میان وعده به همراه چای نیز گزینه خوشمزه ای خواهد بود.
مواد لازم:- یک بسته پودر آماده کیک براونی
- اسپری روغن
- 4 عدد ترافل شکلات
- مخلوط میوه های کوچک
- برگ نعناع (برای تزئین)
- بستنی (برای سرو)
1-مخلوط براونی را در یک کاسه بزرگ بریزید.
2-کاسه های رِمِکین (کاسه های کوچک لعابی که در برابر حرارت مقاوم هستند) را با اسپری روغن چرب کنید.
3-یک قاشق پر از مواد براونی را درون هر کدام از آن ها بریزید. دو عدد ترافل شکلات روی آن ها قرار دهید.
4-یک قاشق دیگر از مواد براونی بریزید تا دو سوم حجم ظرف پر شود.
5-آن ها را به مدت 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
6-با میوه های دلخواه کنار بشقابی که می خواهید کیک را در آن سرو کنید، تزئین کنید. سپس کیک را برگردانید.
7-یک برگ نعناع روی آن گذاشته و به همراه بستنی و سس شکلات سرو کنید.