ماهان شبکه ایرانیان

تارت توت فرنگی و بادام دسری شیک برای پذیرایی از مهمان‌ها

برای تهیه مواد داخل تارت، شیر، نمک و وانیل را در قابلمه متوسطی بریزید و روی حرارت کمی گرم کنید. در این هنگام، زرده تخم‌مرغ و شکر را در کاسه متوسطی بریزید و با همزن بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سرویس سبک زندگی فردا:  این مطلب را به نقل از زندگی آنلاین بخوانید.

مواد لازم تارت بادام و توت فرنگی


روغن یک سوم پیمانه

شکر یک چهارم پیمانه

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

آرد 1 پیمانه

زرده تخم‌مرغ 1 عدد درشت

جو پرک یک دوم پیمانه

 

تارت توت فرنگی و بادام دسری شیک برای پذیرایی از مهمان‌ها

 

مواد لازم برای داخل تارت


شیر 2 پیمانه

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ 4 عدد درشت

شکر یک سوم پیمانه

نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه

توت‌فرنگی خرد کرده 2 پیمانه

بادام اسلایس کرده یک چهارم پیمانه

 

روش تهیه تارت بادام و توت فرنگی


فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم کنید. در کاسه کوچکی، روغن، شکر، نمک و زرده تخم‌مرغ را بریزید. سپس آرد و جو پرک را به آن بیفزایید و هم بزنید تا خمیر شود.

آن را در قالب تارت بریزید و فشار دهید. حدود 20 دقیقه آن را بپزید تا کمی طلایی رنگ شود. اکنون تارت را به توری سیمی منتقل کرده و حدود 1 ساعت صبر کنید تا خنک شود.

برای تهیه مواد داخل تارت، شیر، نمک و وانیل را در قابلمه متوسطی بریزید و روی حرارت کمی گرم کنید. در این هنگام، زرده تخم‌مرغ و شکر را در کاسه متوسطی بریزید و با همزن بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

آنگاه نشاسته ذرت را بیفزایید و به همزدن ادامه دهید. حالا به آرامی نیمی از شیر را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید. مخلوط تخم‌مرغ را در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.

2 دقیقه آن را هم بزنید تا کاسترد غلیظ شده و حباب‌ها در مرکز آن پدیدار شوند.

با استفاده از یک کاردک، کاسترد را از الک عبور بدهید و روی تارت بریزید و روی آن را با کاردک صاف کنید. روی آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود.

اکنون توت‌فرنگی‌ها و بادام را روی تارت بریزید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان