سرویس سبک زندگی فردا: این غذا، به نقل از بیتوته یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ کرده و از غذاهای محلی استان خراسان است.
مواد لازم برای ساطری پلو:
برنج 3.5 پیمانه
هویج 300 گرم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
کشمش پلویی 1 پیمانه
زعفران آب کرده 1 پیمانه
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه ساطری پلو:
ابتدا برنج را که از قبل خیس کردهایم، آبکشی کرده و کنار میگذاریم. سپس هویجها را خلالی خرد کرده و تفت میدهیم. گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزههای کوچک درست کرده و سرخشان میکنیم.
آنگاه کشمشهای شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده. (البته اگر خواستیم مقداری از هر کدام از مواد را کنار بگذاریم برای تزئین غذا.)
و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه میکنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را میریزیم، این کار را لایه لایه تکرار میکنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و میگذاریم برنج دم بکشد. در مرحله آخر، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر میکشیم.