ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مغز آبک غذای محلی قم

اگر علاقه مند به غذاهای سنتی و اصیل هستید در این قسمت با طرز تهیه مغز آبک ویژه همراه ما هستید. این غذا طعم و مزه خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه مغز آبک غذای محلی قم

شما علاقه‌ مندان به غذاهای محلی و متنوع می‌ توانید در این قسمت با طرز تهیه مغز آبک که یک غذای محلی و محبوب در قم است، آشنا شوید. این غذا یکی از انواع غذاهای محلی و اصیل این خطه می‌ باشد.

نحوه پخت مغز آبک

مغز آبک مخصوص قم:

این غذا در فصل زمستان محبوبیت زیادی دارد و اکثراً سرو می‌ شود. در ادامه می‌ توانید نحوه تهیه این غذا را مطالعه کنید. شما می توانید در لینک با طرز تهیه غذای سنتی ایرانی و طرز تهیه آش آذربایجانی آشنا شوید.

مواد اولیه:

  • گردو: 200 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • لوبیا چیتی: 1 پیمانه
  • زردچوبه و نمک: به میزان لازم
  • کشک: 1 لیوان
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه مغز آبک قمی:

برای داشتن این غذای خوشمزه و مخصوص ابتدا باید لوبیا را از شب قبل خیس کنید‌. آب لوبیا را چند مرتبه عوض کرده تا نفخ آن ها گرفته شود. در ادامه درون تابه ای مقداری روغن ریخته و پیازهای نگینی شده را درون آن تفت دهید.

طرز تهیه مغز آبک

بعد از اینکه پیازهای کمی شیشه ای و سبک شد، به آن مقداری زردچوبه اضافه نمایید. حالا مقداری کشک به مواد خود اضافه کرده و تفت داده تا کمی کشک ها درون پیاز باز شود. مغز گردوی خرد شده را به مواد خود افزوده و کمی تفت داده تا رنگ گردوها درون مواد شما کمی عوض شود.

بعد از تفت خوردن مواد خود به آن مقداری لوبیای قرمز را اضافه کرده کمی تفت دهید. حالا به مواد خود مقداری آب جوش اضافه کرده و روی حرارت گذاشته تا نرم شود. بعد از جا افتاده شدن، می توانید مواد را از روی حرارت برداشته و نوش جان کنید‌.

برای روی این غذا می توانید از مقداری پیاز داغ و نعنا داغ نیز استفاده کنید. این غذای خوشمزه و مقوی برای وعده های مختلفی سرو می شود و یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه است. شما علاقه مندان در این قسمت با طرز تهیه مغز آبک قمی آشنا شدید. این غذای خوشمزه و عالی را با این رسپی تهیه کرده و نوش جان کنید.

دسور تهیه مغز آبک

این غذای خوشمزه برای تقویت سیستم دفاعی بدن نیز بسیار مناسب بوده و طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد. شما می توانید دز کشک سابیده شده و یا کشک آشی برای این غذا استفاده نمایید.

این غذا به کاهش فشار خون کمک می کند. شما می توانید از لوبیای قرمز برای تهیه این غذا استفاده نمایید. برای افرادی ‌که دارای رزیم غذای هستند نیز این گزینه مناسب بوده و به عنوان یک وعده یا میان وعده عالی و مقوی سرو می شود.

اگر می خواهید این غذا خوشمزه و جا افتاده باشد، باید به آن مقداری آرد سرخ شده نیز اضافه نمایید. مقداری از مواد خود را برداشته و با گوشت کوب نرم کرده و بعد به مواد خود اضافه کنید.

حالا در ادامه زمان داده تا مواد شما جا افتاده شود. این غذای خوشمزه و عالی را با نان و سبزی باید تهیه کنید. اگر می خواهید یک غذای سالم داشته باشید، باید از روغن حیوانی برای تفت دادن این غذا استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان