تره کباب یک غذای محلی منطقه کردستان بوده که طعم خوشمزه و ویژه ای دارد. این کباب محلی را در ادامه این قسمت آموزش می بینیم. در این بخش طرز تهیه تره کباب را با یک روش آسان برای شما قرار داده ایم.

طرز تهیه تره کباب کردستانی:
این کباب را می توانید با مرغ تهیه کنید در اصل رسپی این کباب با مرغ می باشد. اما در صورت دلخواه می توانید به آن گوشت چرخی نیز اضافه کنید. شما در ادامه با طرز تهیه کباب بناب و کباب آبی آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- مرغ: 1 کیلوگرم
- سماق: 3 قاشق غذاخوری
- لپه: 1 پیمانه
- پیاز: 2 عدد
- لپه: 1 پیمانه
- آب جوش: 4 لیوان
- فلفل، نمک، زردچوبه: به میران لازم
- سیب زمینی: 1 عدد
- روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
مقداری پیاز را خرد کرده درون تابه به همراه مقداری روغن بریزید. کمی تفت داده حالا بعد از اینکه پیازها یک هفته کوچک خورد به آن تکه های مرغ را اضافه کنید تا به همراه پیازها تفت بخورد. مقداری فلفل، زردچوبه به مواد مرغ خود اضافه کنید. درب قابلمه را قرار داده تا با حرارت ملایم مرغ و پیازها تفت خورده و آبدار شود.

لپه ها را پاک کرده و شب قبل خیس کنید. چند مرتبه آب لپه ها را عوض کرده تا نفخ آن ها گرفته شود. لپه ها را درون قابلمه مقداری تفت داده و به آن چهار 5 لیوان آب اضافه کنید. درب قابلمه را قرار داده زیر حرارت را کم کنید تا به آرامی لپه ها پخته شود.
یک عدد سیب زمینی را پوست کنده و خرد کنید. سیب زمینی ها را نیز درون تابه به همراه مقداری روغن کمی سرخ کنید. سماق درون یک کاسه ریخته و به آن مقداری آب جوش اضافه نمایید.
سماق را کنار گذاشته تا به آرامی دم بکشد. سماق های دم کشیده شده را از صافی رد کرده و آب آن را به مواد مرغ خود اضافه کنید. افزودن سماق موجب شده تا طعم ترش و خوشمزه ای به این غذا بدهد.
لپه های پخته شده را آبکشی کرده و به مواد خود اضافه کنید. اگر لپه های زودپز دارید، می توانید به همراه مرغ روی حرارت گذاشته تا پخته شود. طرز تهیه تره کباب به همین سادگی بوده و شما یک کباب خوشمزه و مقوی خواهید داشت.

این کباب بسیار خوشمزه بوده و مانند آبگوشت می باشد. شما می توانید این کباب را با رسپی های متنوعی تهیه کنید. در روش دیگر می توانید بعد از سرخ کردن مرغ ها به همراه پیاز لپه ها را اضافه کرده و یک عدد سیب زمینی درون آن بیندازید.
آب روی مواد ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا غذا جا افتاده شود .در مرحله آخری پخت سماق دم کشیده شده و نمک را به مواد اضافه کرده تا مزهدار شود. این غذای محلی بسیار خوشمزه بوده و طعم جذابی دارد. این غذای مقوی را می توانید با انواع گوشت مرغ و حتی گوشت گوسفندی نیز تهیه کنید. این غذای ویژه را می توانید با نان و پلو سرو کرده و نوش جان کنید. شما می توانید مقداری نارنج تازه به مواد اضافه کرده تا عطر بهتی بدهد.