ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش قیمه آلو و نکاتی که برای ایجاد طعم واقعی آن باید بدانید

خورش قیمه آلو از انواع خورش های ایرانی خوشمزه و لذیذ است. در ادامه این مطلب طرز تهیه خورش قیمه آلو را به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار می دهیم.

طرز تهیه خورش قیمه آلو و نکاتی که برای ایجاد طعم واقعی آن باید بدانید

خورش قیمه آلو یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین خورش ها است و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان ها این نوع خورش را در منزل بپزید. در طرز تهیه خورش قیمه آلو از زعفران و هل و لپه و گوشت خورشتی و روغن و پیاز و آلو خورشتی و رب گوجه فرنگی و فلفل و دارچین و نمک و تخم گشنیز پودر شده استفاده می شود.

خورش قیمه را می توانید با روش های مختلف نظیر خورش قیمه بادمجان، خورش قیمه نثار و خورش قیمه آلو بپزید و در برنامه غذایی هفتگی خود تنوع ایجاد کنید.

خورش قیمه آلو

مواد لازم

  • هل پودر شده : 1/4 قاشق چایخوری
  • زعفران : به میزان لازم
  • لپه : یک پیمانه
  • گوشت خورشتی : 300 گرم
  • روغن : به میزان لازم
  • پیاز : یک عدد
  • رب گوجه فرنگی : دو قاشق سوپخوری
  • آلو خورشتی : 15 عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • دارچین : به میزان لازم
  • پودر تخم گشنیز : 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش قیمه آلو در منزل

برای تهیه خورش قیمه آلو ابتدا درون قابلمه ای مناسب لپه را با مقداری روغن تفت دهید سپس مقداری آب به لپه اضافه کنید تا نیم پز شود.

طرز تهیه خورش قیمه آلو
در مرحله بعدی طرز تهیه خورش قیمه آلو درون ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را درون روغن تفت دهید. سپس گوشت خورشتی و یا مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
تفت دادن پیاز و گوشت
لپه های نیم پز شده را به همراه مقداری آب به گوشت اضافه کنید و صبر کنید تا مواد دو سوم از زمان پخت خود را طی کنند سپس آلو ها را به خورش بیفزایید. رب گوجه فرنگی را درون تابه ای کوچک تفت دهید و ادویه و زعفران را به آن اضافه کنید.
سرخ کردن رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
خورش قیمه آلو
دستور تهیه خورش قیمه

نکات طلایی برای پخت بهتر خورش قیمه آلو

  • اگر آلو را قبل از افزودن به خورش تفت دهید آلوها در هنگام پخت له نمی شوند.
  • آلو را از چند ساعت قبل خیس کنید و آب آن را به خورش قیمه آلو بیفزایید تا خورش خوش طعم و لذیذتر شود.
  • برای پخت خورش قیمه آلو لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید که لپه را خیس کنید آن را دو بار بجوشانید و بعد از هر بار جوشاندن آب لپه را خالی کنید تا نفخ آن از بین برود.
  • اگر تمایل دارید خورش قیمه آلو خوشمزه و خوش طعم تر شود مقداری گلاب به آن اضافه کنید.
  • اگر خورش را با گوشت قرمز می پزید بهتر است گوشت و لپه را به صورت جداگانه بپزید سپس آن ها را با یکدیگر تلفیق کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
  • برای خوش طعم تر شدن خورش قیمه آلو می توانید چند عدد لیمو عمانی به خورش بیفزایید.
  • در طرز تهیه خورش قیمه آلو بهتر است در اواخر پخت خورش برای خوشمزه تر شدن آن مقداری کره و آبلیمو به خورش بیفزایید.
  • در دستور تهیه خورش قیمه آلو می توانید به جای گوشت خورشتی از گوشت مرغ استفاده کنید.

تزیین خورش قیمه آلو

در این مطلب با طرز تهیه خورش قیمه آلو آشنا شدید که امیدواریم از پخت این خورش خوشمزه و لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان