سرویس سبک زندگی فردا: دستور این دستور خوشمزه را به نقل از زندگی آنلاین بخوانید.
مواد لازم
خمیر میل فوی حدود یک کیلوگرم
مارمالاد زردآلو حدود 80 میلیلیتر (یکسوم پیمانه)
سیب پوست کنده ورقهای خرد کرده 2 عدد
زرده تخممرغ برای روی شیرینی 2 عدد
شیر 1 قاشق چایخوری
عسل 2-3 قاشق سوپخوری
روش تهیه گلت سیب و زردآلو
خمیر میل فوی را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و 6 دایره به قطر تقریبی 15 سانتیمتر از آن برش دهید.
آنگاه سه تا از خمیرها را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینیپزی بگذارید و رویشان مارمالاد زردآلو بمالید (روی هر خمیر 2 قاشق سوپخوری).
سپس روی مارمالاد سیب بچینید و با خمیرهای باقیمانده روی سیبها را بپوشانید.
حالا روی خمیرها مخلوط زرده تخممرغ و شیر بمالید و با چاقو خطوط زیبائی روی خمیر ترسیم نمائید.
اکنون آنها را یک شب در یخچال بگذارید و بعد گلت را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
آنگاه دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و گلت را 15 دقیقه دیگر یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود.
بپزید. اینک گلت را از فر درآورید و در صورت دلخواه، قدری عسل گرم کرده رویشان بمالید.