وبسایت سرآشپز پاپیون: این میان وعدههای سالم و مقوی برای مدرسهی بچهها بسیار مناسب هستند. پس آنها را تهیه کنید و به جای خوراکیهایی که برای سلامتی ضرر دارند، این خوراکیهای مقوی را در کیف مدرسه بچهها بگذارید.
کتلت عدس
مواد لازم
- عدس 100 گرم
- سیب زمینی 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر1 حبه
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد 1-2 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل و زرد چوبه وپودر گشنیز و میخک به مقدار لازم
طرز تهیه
1. عدس را برای یک تا دو ساعت خیس کنید و سپس به همراه سیب زمینی برای نیم ساعت بپزید تا نرم شوند.
2. عدس و سیب زمینی و پیاز و سیر رنده شده را به همراه تخم مرغ و ادویه جات کاملا میکس کنید.
3. میتوانید از کمی بکینگ پودر داخل مواد استفاده کنید.اگر مواد شل بود کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود میتوانید تخم مرغ اضافه کنید.
4. مواد را با قاشق یا به کمک قالب فلافل در تابه سرخ کنید. میتوانید با قالب فلافل قالب بزنید و در پودر سوخاری قرار دهید و سپس سرخ کنید.بعد از سرخ شدن دو طرف کوکو، آنرا به همراه سس دلخواه سرو کنید.این مقدار برای 3 نفر کافی می باشد.
چیپس ذرت
مواد لازم
- آرد ذرت 60 گرم
- نشاسته ذرت60 گرم
- آرد گندم یا قنادی 50 گرم
- شیر 1 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک به مقدار لازم
- پودر فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
- پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
- جعفری و شوید خشک شده به مقدار لازم
طرز تهیه
1. ابتدا شیر و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کرده و آنقدر هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه؛
2. سپس به تناوب آرد گندم و آرد ذرت را اضافه میکنیم و هم میزنیم؛
3. سپس تخم مرغ ؛ نمک و سبزی خشک و چاشنی های دلخواه را اضافه میکنیم و هممیزنیم تا مخلوط یکدست بشه؛
4. روغن را در ظرف مناسب و گود روی حرارت میذاریم و اجازه میدیم کاملا داغ بشه؛ قالب نان پنجره ای را نیز درون روغن میذاریمتا داغ بشه .
5. و سپس در مخلوط چیپس فرو میکنیم و مجددا در روغن قرار میدیم تا چیپس از قالب جدا بشه و اندکی زمان میدیم و 2طرفشو جابجا میکنیم تا خوب سرخ بشه .
6. و سپس از ظرف خارج کرده روی دستمال آشپزخونه قرار داده تا روغن اضافیش خارج بشه و همینطور ادامه میدیم تا مایه چیپس تمام بشه؛ سپس با سس های دلخواه سرو میکنیم؛ نوش جان.
سایر نکات
این چیپس ها رو دقیقا همانند نان پنجره ای با قالب مخصوص نان پنجره ای سرخ میکنیم
این چیپس ها خیلی فوری و زود سرخ میشن پس حواستون باشه روی حرارت زیاد که قرار میدید بلافاصله که دیدین رنگش تغییر میکنه سریعا پشت و رو کنین تا 2 طرفش کامل سرخ بشه و سپس از روغن خارج کنین تا خیلی تیره نشه و نسوزه.
میزان آرد ذرت و نشاسته ذرت 60 گرم هست که تقریبا معادل 8 ق غ میشه.
میزان آرد گندم یا قنادی 50 گرم میشه تقریبا حدود 6 ق غ.
تمامی ادویه ها دلخواه هستن میتونین اضافه کنین و اگر مایل نیستین میتونین تنها از نمک استفاده کنین.
برای خوشرنگ تر شدن چیپس ها میتونین 1 ق مربا خوری زردچوبه یا مقداری زعفران یا حتی واسه مناسبتهایی مانند تولد بچه ها میتونین از رنگ خوراکی هم استفاده کنین.
لقمه های تخم مرغی
مواد لازم
- فلفل دلمه ای قرمز 1/2 عدد
- فلفل دلمه ای سبز 1/2 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- آب 1 قاشق سوپ خوری
- نان تورتیلا 2 عدد
- نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1. ابتدا فلفلدلمهایها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا تکههای فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند. فلفلهای سرخشده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
2. در یک کاسه دیگر تخممرغها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس مخلوط تخممرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخممرغ بپزد، سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.
3. تکههای تخممرغ را روی نانهای ترتیلا قرار دهید، سپس تکههای فلفل سرخشده را روی آنها بچینید. حالا نانها را بهآرامی لوله کنید. رولها را با خلالدندان سفت کنید. و به کمک یک چاقوی تیز به تکههای کوچک برش دهید.
4. برشها را در یک ظرف مناسب بچینید و سپس آنها را سرو کنید.