این کیک خوشمزه خیلی ساده و سریع درست میشه و اگه می خواید طعمش رو هیچوقت فراموش نکنید اونو همراه با بستنی وانیلی یا کاراملی سرو کنید.
مواد مورد نیاز:
- 2 پیمانه آرد
- ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1 قاشق چای خوری پودر دارچین
- ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
- ½ قاشق چای خوری پودر جوز هندی
- ¼ قاشق چای خوری میخک
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ¾ پیمانه کره
- 2/3 پیمانه شکر قهوه ای
- 1/3 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- ½ پیمانه + 1 قاشق غذاخوری پوره کدو حلوایی
- 1 و ¼ پیمانه شکلات چیپسی
ابتدا فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس داخل یک تاوه بزرگ 20 سانتیمتری را چرب کنید و کنار بگذارید.
تمام مواد خشک (آرد، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، جوز هندی، نمک و میخک) را در ظرف بزرگی مخلوط کنید.
کره را داخل ظرف کوچکی روی حرارت متوسط ذوب کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و به شکر قهوه ای و شکر دانه ریز اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ و عصاره وانیل و در آخر پوره کدو را اضافه کنید و هم بزنید.
نیمی از مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. دوباره بقیه مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید.
شکلات های چیپسی را اضافه کرده و هم بزنید.
مواد را داخل تاوه بریزید.
به مدت 25 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که لبه های کیک ترد و روی کیک طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.
سپس کیک را بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شود. سپس کیک را برش بزنید مقداری بستنی روی آن بریزید و میل کنید.