ماهان شبکه ایرانیان

دستور تهیه کاپ سیب زمینی پنیری

اگر پوره سیب زمینی دوست ندارید می توانید به روش های مختلفی آن ها را به قدری خوشمزه کنید که از طعم دلچسب آن هیچوق سیر نشوید

دستور تهیه کاپ سیب زمینی پنیری

اگر پوره سیب زمینی دوست ندارید می توانید به روش های مختلفی آن ها را به قدری خوشمزه کنید که از طعم دلچسب آن هیچوق سیر نشوید. البته غذاهایی که با پوره سیب زمینی درست می شوند بهتر است داغ سرو شوند. یکی از غذاهایی که می توانید با پوره سیب زمینی درست کنید کاپ سیب زمینی پنیری است که در ادامه دستور تهیه ساده و سریع آن را آورده ام. برای جلوگیری از اصراف این غذا را می توانید با سیب زمینی هایی که از وعده نهار مانده اند درست کنید.

حتما بخوانید: دستور تهیه پای سیب زمینی

سیب زمینی پنیری

مواد مورد نیاز:

  • 500 گرم پوره سیب زمینی
  • 100 گرم پنیر چدار رنده شده
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 5 گرم پیازچه
  • جوز هندی به اندازه سر انگشت
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 2 الی 3 قاشق غذاخوری پودر سوخاری یا پودر نان

به جای پیازچه می توانید از تره، شوید یا جعفری هم استفاده کنید.

سیب زمینی پنیری

ابتدا فر را روی 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک عدد سینی فر در طبقه میانی قرار دهید.

یک عدد قالب مافین را برداشته و داخل هر کدام از کاپ ها کره بزنید سپس روی آن کمی پودر نان یا پودر سوخاری بپاشید.  قالب را تکان دهید تا پودر نان تمام قسمت های آن را بپوشاند. پودرهای اضافه را بیرون بریزید.

سیب زمینی پنیری

پنیر را رنده کنید. پیازچه ها را بشوئید خشک کنید و خرد کنید.

سیب زمینی پنیری

پوره سیب زمینی را داخل ظرف بزرگی بریزید. تخم مرغ ها، پیازچه، جوز هندی و 75 گرم پنیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

سیب زمینی پنیری

سپس با استفاده از قاشق دو سوم کاپ ها را پر کنید و روی آن ها پنیر بریزید.

سیب زمینی پنیری

20 الی  25 دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا پف کند و طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.

بعد از پختن اجازه دهید کمی سرد شود سپس با استفاده از چاقو سیب زمینی ها را از قالب جدا کنید.

کاپ سیب زمینی غذای بسیار ساده و خوشمزه ای است و حتی سرد آن می تواند صبحانه ای دلچسب باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان