ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پانانات شکلاتی

پانانات شکلاتی که طرز تهیه آن را می‌خواهیم در اختیارتان قرار دهیم یک دسر خوشمزه است که از پاناکوتا تهیه می‌شود

طرز تهیه پانانات شکلاتی

پانانات شکلاتی که طرز تهیه آن را می‌خواهیم در اختیارتان قرار دهیم یک دسر خوشمزه است که از پاناکوتا تهیه می‌شود. خود پاناکوتا یک دسر ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است، چون در گذشته با کمک خامه غلیظ آن را درست می‌کردند. این دسر در بین مردم محبوبیت زیادی کسب کرده است و یکی از دسرهای خوشمزه‌ است که امروزه در بسیاری از کافه‌ها و رستوران‌ها یافت می‌شود. اما پانانات شکلاتی با پاناکوتای بسته‌بندی شده کاله تهیه می‌شود که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پانانات شکلاتی

  • 1 عدد پاناکوتای کاله
  • 1 عدد کیک شکلاتی اسفنجی آماده
  • 2 قاشق سوپ‌خوری پودر ژلاتین
  • 100 گرم مغز گردو
  • 100 گرم خلال بادام
  • 100 گرم پودر نارگیل
  • مواد لازم برای تهیه سس تافی
  • 200 گرم شکر (نرم و دانه‌ریز)
  • 180 گرم خامه صبحانه شکلاتی
  • 150 گرم کره

طرز تهیه پانانات شکلاتی

طرز تهیه پانانات

ابتدا سس تافی را آماده کنید.

پاناکوتای کاله را باز کرده و در قابلمه‌ای بریزید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.

کیک اسفنجی را پودر کرده سپس آن را به پاناکوتا اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر شود.

مخلوط بالا را کف قالب کمربندی بریزید. آن را صاف کرده سپس سس تافی را روی آن بریزید.

پودر نارگیل، گردو و خلال بادام را جداگانه تفت داده و روی سس تافی در قالب بریزید، طوری که سطح کیک را بپوشاند. سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

پس از سرد شدن، قالب را از یخچال بیرون آورید، برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

روش تهیه سس تافی

200 گرم شکر را با مقدار کمی آب در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تابه را از زوی حرارت بردارید.

180 گرم خامه صبحانه شکلاتی و 150 گرم کره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان