قطعا عصرانه روزهای پاییزیتان با محبوبترین و همرنگترین میوه فصل، در کنار یک فنجان چای داغ، خوشمزه و جذاب خواهد شد. البته که کیک خیس خرمالو به عنوان یک دسر خوشمزه بعد از غذا هم سرو میشود. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک خیس خرمالو
- 4 قاشق غذاخوری معادل 56 گرم کره
- 1 کیلوگرم خرمالو
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 فنجان شکر
- 8 گرم جوش شیرین
- 1 فنجان شیر پر چرب کاله
- یک و نیم فنجان آرد چند منظوره
- دو و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 فنجان خامه کاله
- یکچهارم قاشق چایخوری نمک
- یکدوم قاشق چایخوری وانیل
- دارچین به مقدار لازم
زمان آمادهسازی: یک ساعت و چهل دقیقه
طرز تهیه کیک خیس خرمالو
ابتدا فر را روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا آماده باشد.
پوست خرمالوها را جدا کرده و داخل همزن برقی بریزید. سپس آنقدر هم بزنید تا مخلوطی نرم و یکدست حاصل شود. مخلوط خرمالو را داخل یک کاسه مناسب و بزرگ بریزید. سپس ناخالصیهای باقی مانده را به وسیله پشت قاشق از بین ببرید.
داخل یک کاسه دیگر 2 عدد تخم مرغ را بشکنید و آنقدر هم بزنید تا زرده و سفیده آن یکی شود. مخلوط تخم مرغ و شکر را به پالپ خرمالو اضافه کنید و با همزن برقی دور متوسط خوب هم بزنید.
جوش شیرین و 1 فنجان شیر را هم مخلوط کنید و به مواد کیک خیسمان اضافه کنید. هم زدن را فراموش نکنید.
داخل یک کاسه جدا، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و در سه مرحله همزمان با اضافه کردن خامه، به مواد اضافه کنید.
کره آب شده، نمک، وانیل و دارچین را هم اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد ترکیب شوند. مایه کیک خیس را داخل قالب فر بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.
کیک خیس خرمالو شما آماده است.