ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک خیس خرمالو

قطعا عصرانه روزهای پاییزی‌تان با محبوب‌ترین و هم‌رنگ‌ترین میوه فصل، در کنار یک فنجان چای داغ، خوشمزه و جذاب خواهد شد. البته که کیک خیس خرمالو به عنوان یک دسر خوشمزه بعد از غذا هم سرو می‌شود. با ما همراه باشید.

قطعا عصرانه روزهای پاییزی‌تان با محبوب‌ترین و هم‌رنگ‌ترین میوه فصل، در کنار یک فنجان چای داغ، خوشمزه و جذاب خواهد شد. البته که کیک خیس خرمالو به عنوان یک دسر خوشمزه بعد از غذا هم سرو می‌شود. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک خیس خرمالو

  • 4 قاشق غذاخوری معادل 56 گرم کره
  • 1 کیلوگرم خرمالو
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 فنجان شکر
  • 8 گرم جوش شیرین
  • 1 فنجان شیر پر چرب کاله
  • یک و نیم فنجان آرد چند منظوره
  • دو و نیم قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • 1 فنجان خامه کاله
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌دوم قاشق چای‌خوری وانیل
  • دارچین به مقدار لازم

زمان آماده‌سازی: یک ساعت و چهل دقیقه

طرز تهیه کیک خیس خرمالو

طرز تهیه کیک خیس خرمالو

ابتدا فر را روی دمای 170 درجه سانتی‌‌گراد تنظیم کنید تا آماده باشد.

پوست خرمالوها را جدا کرده و داخل هم‌زن برقی بریزید. سپس آنقدر هم بزنید تا مخلوطی نرم و یکدست حاصل شود. مخلوط خرمالو را داخل یک کاسه مناسب و بزرگ بریزید. سپس ناخالصی‌‌های باقی مانده را به وسیله پشت قاشق از بین ببرید.

داخل یک کاسه دیگر 2 عدد تخم مرغ را بشکنید و آنقدر هم بزنید تا زرده و سفیده آن یکی شود. مخلوط تخم مرغ و شکر را به پالپ خرمالو اضافه کنید و با همزن برقی دور متوسط خوب هم بزنید.

جوش شیرین و 1 فنجان شیر را هم مخلوط کنید و به مواد کیک خیس‌مان اضافه کنید. هم زدن را فراموش نکنید.

داخل یک کاسه جدا، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و در سه مرحله همزمان با اضافه کردن خامه، به مواد اضافه کنید.

کره آب شده، نمک، وانیل و دارچین را هم اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد ترکیب شوند. مایه کیک خیس را داخل قالب فر بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.

کیک خیس خرمالو شما آماده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان