دیگچه مشهدی؛ یک دسر آسان و خوشمزه

دسر دیگچه مشهدی خوشمزه و مورد علاقه خانواده هاست و همانند شیر برنج تهیه میشود و برای افطار در ماه رمضان مناسب است. دسر دیگچه را به شکل لوزی برش داده و سرو نمائید.

روزنامه ایران - سمیه ضیایی: دسر دیگچه مشهدی خوشمزه و مورد علاقه خانواده هاست و همانند شیر برنج تهیه میشود و برای افطار در ماه رمضان مناسب است. دسر دیگچه را به شکل لوزی برش داده و سرو نمائید.

مواد لازم برای 5 نفر:

  • یک لیوان برنج نیمه دانه طارم
  • 2 لیوان شیر
  • یک لیوان گلاب
  • یک و نیم لیوان شکر (بسته به ذائقه تان، بچشید)
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • نصف قوطی خامه صبحانه (در صورت چرب نبودن شیر)
  • 2 لیوان آب
  • به مقدار لازم زعفران دم کرده
  • یک قاشق چایخوری هل

دیگچه مشهدی

نکته:
دیگچه را بلافاصله بعد از سرد شدن می‌شود خورد، 12 ساعت زمان قرار دادن در جای سرد برای بهتر برش خوردن آن است.

طرز تهیه:

  1. ابتدا برنج را با یک لیوان آب از دوساعت قبل خیس کنید.
  2. آب برنج را خالی کرده و درون قابلمه‌ای با دو پیمانه آب بگذارید بپزد.
  3. آبش که تمام شد نصف شیر را اضافه کنید و بگذارید با شعله کم بپزد.
  4. شیر که به خورد برنج رفت دوباره بقیه شیر را اضافه کنید
  5. بعد از اطمینان از پخت کامل برنج (به اندازه‌ای پخته شود که مواد کمی سفت شود) شکر را ریخته و دوباره روی شعله قراردهید تا شکر به خورد برنج برود.
  6. سپس زعفران و هل و گلاب را هم اضافه کنید و هم بزنید.
  7. درآخر هم کره و خامه را اضافه کنید. (اگر شیر پر چرب ریختید دیگر خامه نزنید.)
  8. دیگچه را به مدت 20 دقیقه با شعله کم مثل برنج دم کنید
  9. درون سینی ریخته 12 ساعت در جای خنک قرار داده
  10. بعد از اینکه خودش را گرفت برش زده و نوش جان کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان