پارفه توت فرنگی و گرانولا ، یکی از بهترین و مقویترین میانوعدههایی است که میتوانید انتخاب کنید. به خصوص اگر ماستی که برای تهیه گرانولا از آن استفاده میکنید، لاکتیویا باشد. ماست لاکتیویا، وقتی با مغزهای فراوان و سرشار از فیبر ترکیب میشود، میتواند تنظیم شدن فعالیت دستگاه گوارش شما را تضمین کند.
گرانولا میتواند یک صبحانه کامل باشد، اما کسانی که دغدغه اضافه وزن و شمردن کالریهای مصرفی روزانه را ندارند، میتوانند این ترکیب سالم و غنی را به عنوان دسر مصرف کنند.
مواد لازم برای تهیه پارفه توت فرنگی و گرانولا
- نصف پیمانه ماست لاکتیویا (همزده) (خرید از دیجی کالا)
- 1 عدد موز
- توت فرنگی به میزان لازم
- 1 قاشق غذاخوری دانه کتان
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- تخم کدو کمی برای گارنیش
طرز تهیه پارفه توت فرنگی و گرانولا
معمولا گرانولا را در ظرفهایی مثل ظرف مربا درست میکنند. بنابراین اگر شیشه مربا دارید از آن استفاده کنید. در غیر اینصورت از ظرف گود و نسبتا عمیق استفاده کنید.
ماست لاکتیویای کاله را داخل ظرف موردنظرتان بریزید. سپس مقداری دانه کتان بریزید. کمی پودر کاکائو هم روی دانههای کتان بپاشید.
توت فرنگیها را به صورت عمودی و نازک برش دهید. (یک عدد از توت فرنگیها را برای تزیین خرد نکنید.) موز را هم به صورت حلقهای برش دهید. حالا شروع به درست کردن لایه جدید کنید. این کار را برای سه بار تکرار کنید. در آخر مقداری پودر کاکائو و دانه کتان روی ماست بریزید و از توت فرنگی خرد نشده برای تزیین استفاده کنید.
گرانولا آماده است. بهتر است آن را حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس میل کنید. نوش جان!
نکات طرز تهیه پارفه توت فرنگی و گرانولا
- حتما از ماست همزده لاکتیویا برای تهیه گرانولا استفاده کنید.
- گرانولا را میتوانید هفتهای یکبار درست کنید و در یخچال نگهداری کنید.
- اگر مایل باشید میتوانید از دانههای مغذی دیگری هم برای تهیه گرانولا استفاده کنید.