ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خاویار بادمجان و افشای چند فوت و فن ساده برای پخت حرفه ای آن

در این آموزش طرز تهیه خاویار بادمجان را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و همیشگی مجله آرگا قرار داده ایم که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای ایرانی نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه خاویار بادمجان و افشای چند فوت و فن ساده برای پخت حرفه ای آن

خاویار بادمجان از انواع غذاهای ایرانی است که بانام خوراک بادمجان نیز شناخته می شود و شما می توانید این غذای سالم و بی نظیر را به راحتی در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه خاویار بادمجان از پیاز و بادمجان و سیر و گوجه فرنگی و روغن زیتون و جعفری و آب لیمو ترش و فلفل سیاه و نمک استفاده می شود. 

اگر شما به خوردن غذاهایی که با بادمجان پخته می شوند تمایل زیادی می توانید انواع غذاهای مختلف نظیر حلیم بادمجان و کشک بادمجان و بادمجان شکم پر را بپزید و در برنامه غذایی هفتگی خود تنوع ایجاد نمایید.

خاویار بادمجان خوشمزه

مواد لازم برای 4 نفر

  • بادمجان : 4 عدد
  • سیر : 4 حبه
  • پیاز : دو عدد
  • گوجه فرنگی : دو عدد
  • روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
  • جعفری : 50 گرم
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • آب لیموترش : یک قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه خاویار بادمجان در منزل

برای پخت خاویار بادمجان ابتدا بادمجان ها را به دو قسمت تقسیم کنید سپس بادمجان ها را روی حرارت مستقیم کبابی کنید یا آن ها را آبپز نمایید توجه داشته باشید که روش مرسوم این است که بادمجان ها را برای تهیه خاویار بادمجان کبابی کنید و بعد از کبابی کردن بادمجان ها آن را در مکانی مناسب قرار دهید تا خنک شوند سپس پوست بادمجان ها را بگیرید.

کبابی کردن بادمجان
در مرحله بعدی طرز تهیه خاویار بادمجان، گوجه فرنگی ها را کبابی نمایید و بعد از خنک شدن گوجه فرنگی ها پوست آن ها را بگیرید سپس گوجه ها را به صورت ریز خرد نمایید و در مکانی مناسب قرار دهید.
حبه های سیر و پیازها را به شکل نگینی خرد نمایید سپس آن ها را به همراه روغن زیتون درون تابه ای مناسب تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های خرد شده را به مخلوط سیر بیفزایید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها تبخیر شود و در این مرحله نیز ادویه ها را به مخلوط مواد خاویار بادمجان بیفزایید و فلفل سیاه و نمک را نیز به مخلوط گوجه فرنگی اضافه نمایید.

خاویار بادمجان

بادمجان ها را به صورت کامل له کنید یا به کمک چاقو بادمجان ها را خرد نمایید.

له کردن بادمجان

بادمجان های له شده را به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید و جعفری ساطوری خرد شده را هم به همراه لیمو ترش به خاویار بادمجان بیفزایید.

خاویار بادمجان

در مرحله پایانی پخت خاویار بادمجان درب تابه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید این غذای خوشمزه به مدت 10 دقیقه جا بیفتد.

خاویار بادمجان

خاویار بادمجان دستور تهیه خاویار بادمجان

نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل در این غذای متفاوت

  • برای خوش طعم و خوشرنگ تر شدن خاویار بادمجان می توانید از رب گوجه فرنگی استفاده نمایید.
  • اگر تمایل دارید رب گوجه فرنگی را به خاویار بادمجان بیفزایید ابتدا آن را درون روغن تفت دهید تا طعم خامی رب از بین برود سپس رب را به خاویار بادمجان اضافه نمایید.
  • خاویار بادمجان را می توانید به همراه نان و سبزی خوردن و نوشیدنی دلخواه و … میل نمایید.

تزیین خاویار بادمجان

در این مطلب با طرز تهیه خاویار بادمجان آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ نهایت بهره را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان