سید مهدی قویدل دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان اظهار داشت:پس از کسب گزارشی مبنی بر فعالیت غیرمحاز یک کارگاه تولید سم بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار دادستانی قرار گرفت.
این مقام قضائی عنوان کرد: با حضور قاضی احمدیبه عنوان نماینده دادستانی و مامورین پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی این کارگاه که دریک واحد مسکونی واقع شده بود شناسایی و سه نفر از عوامل آن تحت تعقیب قضائی قرار گرفتند.
قویدل خاطرنشان ساخت: دربازرسی از این کارگاه، مقادیری سنگ و انواع مواد اولیه ساخت مواد شیمیایی غیرمجاز کشاورزی، مقدار 2 هزار 530 لیتر روغن پارافین، 300 لیتر ماده تونسیل، 200 لیتر محلول ترکیبی و مقادیری سنگ معدنی وسایل جانبی کشف ودر نهایت با دستور قضائی این مکان، پلمپ شد.
مهندس علی زارعی مدیر جهاد کشاورزی زرند هم گفت: روغنهای باغبانی (ولک) تقلبی، باعث خشک شدن جوانههای درختان میشود، لذا برای جلوگیری از پخش هر گونه روغن ولک تقلبی و جلوگیری از سوء استفاده فرصت طلبان، به باغداران توصیه می شود از عاملین مجاز فروش سموم که دارای پروانه معتبر میباشند اقدام به خرید روغن ولک نمایند.
زارعی از باغداران خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف، مراتب را به مدیریت جهادکشاورزی گزارش دهند.
وی تاکید کرد: روغن ولک نیز مانند سموم شیمیایی باید خصوصیاتی از قبیل: برچسب تائیدیه از سازمان حفظ نباتات و کد معتبر، درج تاریخ تولید و انقضاء و بسته بندی آن فاقد هر گونه شکستگی و نشتی داشته باشد و عدم وجود هر یک از این موارد به منزله تقلبی بودن روغن میباشد لذا خرید، فروش و عرضه سموم و روغنهای تقلبی ممنوع و قابل پیگرد قانونی است.
/