ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش آلبالو و نکاتی برای پخت بهتر

در این مطب طرز تهیه خورش آلبالو را برای علاقمندان به پخت انواع خورشت ایرانی ارائه خواهیم کرد، امیدورایم نهایت استفاده را از آموزش این خورشت خوشمزه ببرید.

طرز تهیه خورش آلبالو و نکاتی برای پخت بهتر

آلبالو میوه ای بسیار مفید برای حفظ سلامتی انسان و درمان بیماری ها می باشد و به همین جهت از این میوه ترش به صورت تازه و یا خشک شده در انواع غذاها و چاشنی ها همچون آلبالو پلو، ترشی آلبالو، شربت آلبالو و انواع کیک میوه ای مورد استفاده قرار می گیرد. در این بخش با طرز تهیه خورش آلبالو و نکاتی برای پخت بهتر آن آشنا می شوید.

طرز تهیه خورشت آلبالو

مواد لازم

خورش آلبالو از جمله غذاهایی با طعم ملس می باشد، که برای تهیه آن باید از مواد زیر استفاده کرد:

  • آلبالو/ 200 گرم
  • گوشت چرخ کرده/ 250 گرم
  • شکر/ 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز/ 1 عدد
  • لواشک آلبالو/ 60 گرم
  • جعفری، ریحان، نعناع/ هر کدام 1 قاشق مرباخوری(خرد شده)
  • زردچوبه و فلفل سیاه/ به میزان لازم
  • نمک/ به مقدار لازم
  • روغن/ به میزان لازم
  • خلال پسته/ مقداری برای تزیین

طرز تهیه خورش آلبالو

طرز تهیه خورش آلبالو

ابتدا آلبالو ها را بشورید و هسته آن ها را خارج کنید. بعد شکر را به همراه آلبالو ها درون قابلمه بریزد و بر روی حرارت قرار دهید و مقداری هم بزنید، تا یک دو قل بزند و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

پوست پیاز را بگیرید و پس از رنده کردن، پیاز را با گوشت چرخ کرده، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط کنید و کاملا آن را ورز دهید.

در ادامه طرز تهیه خورش آلبالو باید جعفری، ریحان و نعناع که از قبل ریز کرده اید، را به گوشت ورز داده شده اضافه کنید و دوباره مواد را با هم خوب مخلوط کنید. بعد کل مواد را به شکل گوله های کوچک(اندازه یک گیلاس) تقسیم کنید و آن ها را درون قابلمه با مقداری روغن سرخ کنید.

در مرحله بعد، لواشک را در آب جوش کاملا حل نماید و چند مرتبه آن را از صافی رد کنید، تا کاملا لواشک درون آب حل شود و به صورت سس در آید. سپس سس آماده شده را به گوشت های سرخ شده اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم گلوله های گوشت کاملا بپزند. و در حین پختن، آلبالو های شیرین شده را به آن اضافه کنید. همچنین می توانید ابتدا آلبالو های شیرین شده را از صافی رد نماید و بعد آب آن را به مواد بیفزایید، این کار سبب خوش طعم شدن و قوام بیشتر خورش آلبالو می شود.

پس از گذشت 8 الی 10 دقیقه که خورشت جوشید، آن را از روی حرارت بردارید. اکنون خورش آلبالو آماده شده است، که می توانید آن را درون ظرف خورش بریزید و با مقداری خلال پسته آن را تزیین کنید .

 خورشت آلبالو

همانطور که مشاهده کردید طرز پخت خورش آلبالو بسیار ساده است، و شما می توانید طعم متفاوت این خورش خوشمزه را در منزل تان تجربه نمایید. امیدواریم با رعایت تمامی نکات آن، این خورش را  در منزل تهیه کنید و از سرو این غذا در کنار خانواده لذت ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان